2η ακριβότερη μεταγραφή για την Λεβερκούζεν ο Ρέτσος!

2η ακριβότερη μεταγραφή για την Λεβερκούζεν ο Ρέτσος!

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν τινάζει την μπάνκα στον αέρα δαπανώντας για χάρη του Παναγιώτη Ρέτσου πάνω από 20 εκατ. ευρώ, με τον Έλληνα διεθνή να γίνεται η 2η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της!

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος. Οι «ασπιρίνες» ανέβασαν την προσφορά τους στα 22 εκατ. ευρώ ποσό-ρεκόρ για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς ξεπερνά ακόμη και τα ποσά που καταβλήθηκαν για τους Νέρι Καστίγιο, Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Μανωλά.

Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας Ρούντι Φέλερ εξ αρχής είχε στραφεί υπέρ της απόκτησης του Ρέτσου καταφέροντας να πείσει την διοίκηση της Λεβερκούζεν πως αξίζει να δαπανήσουν το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε την δική της οικονομική υπέρβαση αφού τα 22 εκατ. ευρώ που προσφέρει στον Ολυμπιακό είναι δείγμα του πόσο ήθελαν τον Ρέτσο. Πάντως η ακριβότερη μεταγραφή για τους Γερμανούς έγιναν λίγες ώρες πριν... σκάσει το θέμα του Ρέτσου, καθώς δαπανήθηκαν 24 εκατ. ευρώ για τον Λούκας Ιλάριο από την Ρίβερ Πλέιτ!

Το προηγούμενο ρεκόρ είναι 20 εκατ. ευρώ τα οποία δαπανήθηκαν πέρυσι για τον επιθετικό Κέβιν Φόλαντ που αποκτήθηκε από την Χόφενχαϊμ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα