Ο ΠΑΟΚ, ο Σαμπράνο κι ο… Τζαβέλλας!

Ο ΠΑΟΚ, ο Σαμπράνο κι ο… Τζαβέλλας!

Ο ΠΑΟΚ, ο Σαμπράνο κι ο… Τζαβέλλας!

bet365

Ο «Δικέφαλος» δεν έχει κλείσει οριστικά το «κεφάλαιο στόπερ», με το όνομα του Κάρλος Σαμπράνο να επιστρέφει στο προσκήνιο, μαζί με αυτό του… Γιώργου Τζαβέλλα!

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Παρακολούθησε την ταινία δράσης της bwin, μάντεψε το νικητή και μπες στη μεγάλη κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Αποτελεί παράδοση τις τελευταίες μέρες και ώρες των μεταγραφών να εκτυλίσσονται «θρίλερ», όπως μπορεί να συμβαίνει στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο «Δικέφαλος» έχει εκφράσει προς τη Ρούμπιν, εδώ και πολύ καιρό, το ενδιαφέρον του για τον Κάρλος Σαμπράνο. Όμως, οι Ρώσοι ήταν ανένδοτοι ως προς το ύψος των χρημάτων, που ήθελαν να πουλήσουν (και όχι να δανείσουν) τον Περουβιανό αμυντικό.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στο Καζάν η διοίκηση της Ρούμπιν πριν δύο μέρες αποφάσισε οριστικά πως ο Σαμπράνο πρέπει να φύγει ως το τέλος αυτής της μεταγραφικής περιόδου για να ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Το όνομα του 28χρονου ποδοσφαιριστή ακούγεται και συζητιέται έντονα τα τελευταία 24ωρα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία όμως τις τελευταίες ώρες δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τον… Γιώργο Τζαβέλλα, αφήνοντας στην άκρη την περίπτωση του Σαμπράνο και κάνοντας, ουσιαστικά, «χώρο» στον ΠΑΟΚ για να κινηθεί και να αποκτήσει τον Περουβιανό στόπερ.

Ο «Δικέφαλος» παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση, όσο αυτό γίνεται με την προθεσμία των μεταγραφών να λήγει σε λιγότερο από 48 ώρες, και δεν αποκλείεται να κάνει την τελική κίνησή του και προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα