Η «αποκάλυψη» Ντουρμισάι

Γιώργος Ντυμένος
Η «αποκάλυψη» Ντουρμισάι

bet365

Ο 21χρονος φορ έχει συμμετοχή στα 2 από τα 3 φετινά γκολ του Πανιωνίου και είναι «μέσα» σε ακόμη 2 «καθαρές» φάσεις των «κυανέρυθρων»
Ο Φιόρι Ντουρμισάι μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η «αποκάλυψη» του φετινού Πανιωνίου. Ο 21χρονος φορ έκανε το... αγροτικό του πέρσι στη Λαμία και το καλοκαίρι επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη. Με, κακά τα ψέμματα, σκεπτικό να είναι μπακ-απ του Γεσίλ στα ευρωπαϊκά ματς, ενώ υπήρχε από τότε πρόθεση προσθήκης ακόμη ενός στράικερ. Στη μπάλα όμως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και μετά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο νεαρός προβάλει ως μία αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης των «κυανέρυθρων». Ο Ντουρμισάι κλήθηκε στην πρεμιέρα να ξεκινήσει βασικός λόγω του ότι ο Γεσίλ ήταν τραυματίας και... άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Οι αριθμοί είναι... αποκαλυπτικοί. Μέχρι στιγμής έχει συμμετοχή στα 2 από τα 3 τέρματα της ομάδας του, καθώς σημείωσε το μοναδικό στο 1-0 που κέρδισε την Κέρκυρα και «έφτιαξε» εκείνο που πέτυχε ο Λάμπρου στο χθεσινό 2-0 επί του Απόλλωνα. Την ίδια στιγμή είναι 3ος πασέρ (πίσω από τους Μασούντ, Σαββίδη), ενώ ήταν «μέσα» και σε ακόμη δύο «καθαρές» φάσεις για γκολ που απώλεσαν οι «κυανέρυθροι». Εκείνος έκανε την παράλληλη στο Μασούντ στην φάση του δοκαριού που είχε χθες ο Ιρανός – συνεργάστηκαν άψογα καθώς ο έμπειρος χαφ τον βρήκε στον κενό χώρο – και λίγο αργότερα ο Τσόβιτς, πορτιέρο του Απόλλωνα, του «στέρησε» ακόμη ένα γκολ, όταν απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό του πλασέ. Ο Ντουρμισάι λοιπόν μπορεί να λογίζεται ως «εσωτερική» μεταγραφή του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα