Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν 3-0

Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν 3-0

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-0 την Σεντ Ετιέν στο Parc des Princes πετυχαίνοντας τέταρτη σερί νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ στην Ligue1. Δύο φορές σκόραρε ο Καβάνι.

Αν και έπαιξε πολύ μέτρια στο πρώτο μέρος και δεν έκανε πολλές φάσεις, η ομάδα του Ουνάι Εμερι είχε την ποιότητα να λυγίσει την μαχητική και πολύ σοβαρή Σεντ Ετιέν, που δεν είχε δεχθεί γκολ και είχε 3x3, με 3-0. Οι Παριζιάνοι, για τους οποίους πέτυχε γκολ και σε αυτό το ματς ο Καβάνι έφτασαν μία ντουζίνα βαθμούς ύστερα από τέσσερα ματς κρατώντας την εστία τους ανέπαφη χάρη στον Αρεολά.

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή έδειξαν την οργάνωσή τους στην άμυνα και δεν επέτρεπαν στην Παρί να κάνει φάσεις, όμως στο 20' ο Νεϊμάρ πέρασε στον Καβάνι και εκείνος έπεσε εύκολα από την επαφή με τον Γιάνκο και πήρε πέναλτι. Ο Matador ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-0 σκοράροντας και στο τέταρτο ματς πρωταθλήματος και έγινε ο πρώτος που βάζει γκολ φέτος στον keeper των Στεφανουά, Ρουφιέ. Η PSG συνέχισε να έχει πρόβλημα από μια ομάδα που αμυνόταν μαζικά και μάλιστα βρέθηκε κοντά στο να δεχθεί γκολ στο 25' όταν ο Αρεολά νίκησε σε καθαρό τετ-α-τετ τον Μπάμπα, με το 1-0 να μένει για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι από μια φάση που η μπάλα ήταν στημένη. Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαρκίνιος έστρωσε με το στήθος στον Τιάγκο Μότα, που από κοντά έκανε το 2-0 καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση τρεις βαθμοί. Στο 66' ο Ντι Μαρία είχε ωραίο φάουλ στο δοκάρι και στο 73' ο Αρεολά κράτησε ξανά το απαραβίαστο της εστίας της Παρί στο πρωτάθλημα. Στα τελευταίο κομμάτι το ματς χαλάρωσε, όμως το βολέ του Καβάνι έφυγε ψηλά (74'), ο Ντι Μαρία στην αντεπίθεση τα χάλασε όλα με το κοντρόλ (76'), το διαγώνιο σουτ του Γιούρι πέρασε έξω (85') και εκείνο του Τζιοβάνι Λο Σέλσο (88') έβγαλε ο Ρουφιέ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 89' με τακουνάκι από κοντά ο Καβάνι ύστερα από συρτή σέντρα του Μενιέ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Μενιέ, Κουρζάβα (80' Γιούρι), Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Μότα, Ντι Μαρία (83' Ντράξλερ), Παστόρε (84' Λο Σέλσο), Ραμπιό, Νεϊμάρ, Καβάνι.

Σεντ Ετιέν (Οσκαρ Γκαρθία): Ρουφιέ, Περέν, Κατερίν, Γκαμπριέλ Σίλβα (72' Λακρουά), Γιάνκο, Πιέρ-Γκαμπριέλ, Νταμπό, Σέλνες, Μαϊγκά (66' Παζό), Αμουμά (78' Τανάν), Μπάμπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα