Με Ρισβάνη στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Με Ρισβάνη στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

bet365

Με τον Σπύρο Ρισβάνη στην αποστολή, αναχώρησε για το Αγρίνιο ο Ατρόμητος, προκειμένου αύριο Σαββάτο (19:15) να αγωνιστεί απέναντι στον Παναιτωλικό για την 2η αγωνιστική της Super League.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε και προπονήθηκε και κανονικά, ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο Σπύρος Ρισβάνης θα βρισκόταν στην αποστολή του Ατρομήτου για το ματς του Σαββάτου (19:15) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αυτό και έγινε με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να συμπεριλαμβάνεται στους εκλεκτούς του Νταμίρ Κάναντι ενόψει της αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική της Super League.

Εκτός έμειναν οι Πλατέλλας, Τσατσόπουλος, Κίναλης, Μανδάς, Ζησόπουλος και Πολύντορο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των... κυανόλευκων έχει ως εξής: «Δεκαεννέα παίκτες επέλεξε ο προπονητής της ομάδας μας Νταμίρ Κάναντι για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό (19.15) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Είναι οι: Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κυριακίδης, Κιβρακίδης, Μενσά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μπαστακός, Νάτσος, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μπουσουλάτζιτς.

Η αποστολή γευμάτισε το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια αναχώρησε για το Αγρίνιο με επικεφαλής τον Team Manager Νίκο Λαζαρίδη.

Οι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν (Πλατέλλας, Τσατσόπουλος, Κίναλης, Μανδάς, Ζησόπουλος, Πολύντορο) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δ. Μπογατσιώτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα