Νάπολι - Νις 2-0

Gazzetta team
Νάπολι - Νις 2-0

bet365

Μεγάλο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League για τους Ιταλούς με το 2-0 επί της Νις, 5άρα η Σέλτικ (5-0 την Αστάνα), προβάδισμα Σεβίλλη, Χάποελ.

Η παράδοση των ιταλικών ομάδων στα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης δεν είναι και η καλύτερη αλλά η Νάπολι δεν είναι διατεθειμένη να την πατήσει (και) φέτος. Αυτό το έκαναν σαφές από νωρίς κόντρα στη Νις, αφού στο 13' ο Μέρτενς κινήθηκε όπως έπρεπε, απέφυγε τον Καρντινάλ τσιμπώντας την μπάλα και τελείωσε σωστά για το 1-0. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κυκλοφορούσε μπάλα, ήλεγχε το ματς και μπήκε στο δεύτερο μέρος για να τελειώσει τον αγώνα. Δεν το έκανε στο 50' με το δοκάτι του Ινσίνιε από καλή θέση, δεν το έκανε στο 62' με την πολύ καλή ευκαιρία του Μέρτενς, δεν το έκανε στο 67' με το δοκάρι του Σουκέ που πήγε για... αυτογκόλ με το κεφάλι, το έκανε τελικά στο 70' με το πέναλτι του Ζορζίνιο μετά την ανατροπή του Μέρτενς (2-0). Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τη Νις ενόψει της ρεβάνς, στο 79' έμεινε, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκαν οι Κοζιέλο (για σκληρό φάουλ στον Ζιελίνσκι) και Πλέα (δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρίες)...

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος. * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Πεντάρα η Σέλτικ, προβάδισμα Σεβίλλη και Μπέερ Σεβά
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς, που σκόρπισε με 5-0 την Αστανά στη Γλασκώβη και ουσιαστικά βρίσκεται στους ομίλους. Οι Σκωτσέζοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και μπορεί να χρειάστηκαν και την τύχη σε κάποια τους γκολ, αλλά η υπεροχή τους ήταν καθολική. Το σκορ άνοιξε στο 32’ με αυτογκόλ του Ποστίνκοβ, με τον Σινκλέρ να βρίσκει δύο φορές δίχτυα στο 42’ και στο 60’, πριν ο Φόρεστ κάνει το 4-0 στο 79’ και ο Σίτοβ με νέο αυτογκόλ για τους Καζάκους στο 88’ το τελικό 5-0.

Η Σεβίλλη έφυγε με μεγάλη νίκη από την Πόλη επί της Μπασάκχεσιρ με 2-1, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Ο Εσκουδέρο έκανε το 0-1 στο 16’ με πολύ ωραίο σουτ, ενώ η ισοφάριση για τους Τούρκους ήρθε στο 64’ με τον Ελία. Οι Σεβιγιάνοι, όμως, έφτασαν στο 84’ στο γκολ της νίκης με τον Μπεν Γιεντέρ. Με ανατροπή κέρδισε η Μπέερ Σεβά την Μάριμπορ με 2-1 και ονειρεύεται τους ομίλους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Ταβάρες, όμως η απάντηση ήταν άμεση, με τον Νβακαέμε να ισοφαρίζει με σουτάρα στο 12’. Το γκολ της νίκης για τους Ισραηλινούς ήρθε με πέναλτι του Τζέντεκ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα