Πληρώνουν και τους άνδρες ασφαλείας του τελικού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Πληρώνουν και τους άνδρες ασφαλείας του τελικού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

bet365

Οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού Κυπέλλου «πληρώνουν» πολύ ακριβά τα επεισόδια στο Βόλο, όχι μόνο με την τιμωρία που τους έχει ήδη επιβληθεί, αλλά και με το ποσό που τους ζητάει η εταιρεία σεκιούριτι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento», ζητήθηκε από την Ομοσπονδία το ποσό των 66.200 ευρώ και αυτό καλούνται να το καταβάλλουν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έπειτα από την απασχόληση των ανδρών ασφαλείας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τον περασμένο Μάιο!

Όπως αναφέρει το έγγραφο που απέστειλε η εταιρεία σεκιούριτι, στον τελικό χρειάστηκαν 293 φύλακες που έφτασαν με λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το κόστος για τον καθένα ήταν στα 140 ευρώ.

Επιπλέον, για τους 48 παρκαδόρους το κόστος ήταν το ίδιο, ενώ για τον υπεύθυνο επικοινωνίας και συντονισμού χρειάζονται 10.000 ευρώ, δεδομένης της τριπλής μετακίνησης για Βόλο – Αθήνα και 1.700 ευρώ για τον εκπαιδευόμενο συνοδό ασφαλείας.

Όσο για τις στατικές φυλάξεις που μάλιστα είχαν ξεκινήσει τρεις μέρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού, αυτές κοστίζουν 6.760 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα