Οι υποψηφιότητες για το κορυφαίο γκολ της UEFA στη σεζόν 2016-2017 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι υποψηφιότητες για το κορυφαίο γκολ της UEFA στη σεζόν 2016-2017 (vid)

bet365

Με τον Λιονέλ Μέσι να μην έχει σκοράρει με τέτοιο τρόπο ώστε να θέσει υποψηφιότητα, η UEFA γνωστοποίησε τα εφτά καλύτερα γκολ που είναι υποψήφια για το κορυφαίο της σεζόν 2016-2017.

Από το εκπληκτικό ανάποδο βολέ του Μάριο Μάντζουκιτς στον τελικό του Κάρντιφ στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, στο τρομερό σουτ του Καζεμίρο για τη Ρεάλ σε ματς με τη Νάπολι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υποψήφιο είναι επίσης η εντυπωσιακή κούρσα του Ζόρντι Εμπουλά του τμήματος κ-19 της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ντόρτμουντ για το Youth League.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Παρών στις υποψηφιότητες και ο Μούσα Σο με το μονοκόματο ανάποδο για τη Φενέρμπαχτσε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ προς ψήφιση τέθηκαν επίσης ο επιθετικός της Αούστρια Βιέννης, Κέβιν Φιρσενμπίχλερ, ο Μάρκο Ασένσιο για γκολ που πέτυχε στο Euro u-21 και η Ντανιέλα Σαμπατίνο σε ματς γυναικών ανάμεσα στην Ιταλία και τη Σουηδία.

Δείτε εδώ όλες τις υποψηφιότητες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα