«Τρέλα τα 150 εκατ. για Ντεμπελέ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Τρέλα τα 150 εκατ. για Ντεμπελέ»

bet365

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα που ταξίδεψαν στο Ντίσελντορφ για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, αποχώρησαν χαρακτηρίζοντας τρελές τις απαιτήσεις της Ντόρτμουντ για τον Γάλλο ακραίο επιθετικό.

Αν και σύσσωμος ο διεθνής Τύπος έκανε λόγο για ταξίδι αντιπροσωπείας των Καταλανών στην Αγγλία προκειμένου να ασχοληθούν με την περίπτωση του Κουτίνιο, τελικά οι εκπρόσωποι του συλλόγου της Βαρκελώνης βρέθηκαν μονάχα στη Γερμανία για να συζητήσουν με τη Ντόρτμουντ.

Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε, άκουσαν από την ομάδα της Βεστφαλίας να αξιώνει 150 εκατ.ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, πράγμα που χαρακτηρίστηκε τρέλα από τους Ισπανούς, οι οποίοι και επέστρεψαν στη βάση τους...

Πλέον στις τάξεις της Μπαρτσελόνα θεωρείται ιδιαίτερα περίπλοκη η υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον παίκτη ναι μεν να θέλει να παίξει στο «Καμπ Νόου», αλλά την ομάδα του Μπος να μη συνεργάζεται για να επιτευχθεί το deal.

Η υπόθεση του Κουτίνιο δεν «καίγεται», αλλά προς το παρόν μπήκε μια μικρή αναβολή στην επιχείρηση για τον Βραζιλιάνο της Λίβερπουλ...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα