NOVA: Αγωγή μείωσης τιμήματος σε Super League

Δημήτρης Τομαράς
NOVA: Αγωγή μείωσης τιμήματος σε Super League

bet365

Η χαμηλή εμπορική απόδοση της Super League σε συνδυασμό με την πτώση των εσόδων της NOVA και ότι εξάντλησε κάθε περιθώριο την οδήγησαν στην προαναγγελθείσα αγωγή μείωσης τιμήματος.
Από τα τέλη Ιουλίου η NOVA είχε προαναγγείλει νομικές ενέργειες και... δικαστήρια με την Super League. Η Forthnet παρατηρώντας την ολοένα και μειούμενη αξία του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είχε κάνει τις... κρούσεις της για το θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης.
Υπενθυμίζεται πως από την άνοιξη του 2016 κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, που αποσκοπούσαν στη βελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας και άρα της εμπορικής αξίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Forthnet θεωρεί πως όλο αυτό το διάστημα, εξάντλησε τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Υποχρεώθηκε έτσι στην κατάθεση αγωγής μείωσης του τιμήματος της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης (σ.σ. βάση πληροφοριών κατά 40%).
Στην κίνησή της αυτήν, στηρίχθηκε στη μελέτη ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα ο οποίος έλαβε υπ’ όψιν του όλες τις παραπάνω δυσχερείς οικονομικές συνθήκες αλλά και τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα της προηγούμενης διετίας στην λειτουργία του Συνεταιρισμού. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων που έχει αναλάβει η διοίκηση της εισηγμένης με στόχο την αναδιάρθρωση του κοστολογικού μοντέλου της εταιρείας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μειωμένα έσοδα που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην χαμηλή εμπορική απόδοση της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα