«Καυτό» το Καραϊσκάκη (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Καυτό» το Καραϊσκάκη (vids)

bet365

Εξαιρετικό το coreo από τους φίλους του Ολυμπιακού που στον αγώνα με την Παρτιζάν γέμισαν το Καραϊσκάκη και βοήθησαν τους Πειραιώτες να πάρουν την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην φιλία που έχουν αναπτύξει με τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα ήταν αφιερωμένο το coreo των «ερυθρολεύκων» στον αγώνα με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες εκτός από την χορογραφία είχαν και στο κέντρο του γηπέδου μια μεγάλη σημαία των επίσης «ερυθρόλευκων» της Σερβίας. Μην ξεχνάμε πως και στο Βελιγράδι οι οπαδοί της Παρτιζάν είχαν με την σειρά τους σημαίες του ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστή η σχέση τους με τους φίλους του «δικεφάλου του βορρά». Συνολικά η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική με τον κόσμο του Ολυμπιακού δίνει δυναμικά το παρών στο σημαντικό αυτό ματς.

ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ με επιστροφή*, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ(21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα