Κλείνει και Ρασπετινό ο Λεβαδειακός (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κλείνει και Ρασπετινό ο Λεβαδειακός (vids)

bet365

Ο Λεβαδειακός προχωράει και στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Φλοριάν Ρασπετινό, πρώην της Μαρσέιγ, που ως τελευταία ομάδα του είχε την Μπαστιά.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Σερίφ – Καραμπάγκ, αν ο Μπαντιμπαγκά ανοίξει το σκορ(21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Η Equipe αναφέρει πως ο Ρασπετινό είναι ένας ακόμα παίκτης με θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα που καταλήγει στον Λεβαδειακό λόγω Ανιγκό. Πρόκειται για 28χρονο μεσοεπιθετικό, που έμεινε ελεύθερος στην Μπαστιά και κλείνει με συμβόλαιο 2 ετών. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Μαρσέιγ αλλά και Ναντ.

Πέρυσι δεν είχε τόσες πολλές παρουσίες αλλά συνολικά σε Μπαστιά είχε 46 αγώνες με 7 γκολ και 3 ασίστ. Με αυτήν την προσθήκη αναμφίβολα οι Βοιωτοί δείχνουν πως άνοιξαν για τα καλά (ξανά) μία μεγάλη και δύσκολη αγορά με καλές περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Σαμπιονά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα