Πλησιάζει σε Μάτιτς η Γιουνάιτεντ

Πλησιάζει σε Μάτιτς η Γιουνάιτεντ

bet365

Ετοιμη να ολοκληρώσει την τρίτη μεταγραφή της είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται κοντά στον Σέρβο anchorman της Τσέλσι, Νεμάνια Μάτιτς, αντί 40 εκατ. λιρών.

Εχοντας ήδη ντύσει Κόκκινους Διαβόλους τον Σουηδό σέντερ-μπακ, Βίκτορ Λίντελοφ [Μπενφίκα], και τον Βέλγο επιθετικό, Ρομέλου Λουκάκου [Εβερτον], ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να είναι χαρούμενος για το ότι η μεταγραφική παίρνει σιγά-σιγά τη μορφή που θέλει. Οπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές από την Βρετανία, ο Special One ετοιμάζεται για το re-union με τον Νεμάνια Μάτιτς, με τον οποίο κατέκτησαν μαζί το πρωτάθλημα του 2014-15 στην Τσέλσι. Στη διαδίκτυο κυκολοφόρησε μάλιστα φωτογραφία με τον 29χρονο αμυντικό μέσο να φορά μπλούζα προπόνησης της Γιουνάιτεντ [με το 31 που ανήκε στον Σβάινσταϊγκερ] η οποία, σύμφωνα με δημοσιογράφους που καλύπτουν τους Red Devils, είναι πιθανότατα αληθινή και όχι προϊόν μοντάζ.

Η Τσέλσι συμφώνησε να παραχωρήσει τον διεθνή άσο αντί 40 εκατ. λιρών συν bonus που μπορεί να πάνε το ποσό στα 45, από τη στιγμή που απέκτησε τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο [Μονακό] για τον ρόλο του Μάτιτς, ο οποίος σύμφωνα με την Telegraph περνά την Κυριακή (30/07) από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Οι Μπλε προτιμούσαν να δώσουν τον Σέρβο σε ομάδα εκτός Premier League και όχι σε rival-club, ειδικά από τη στιγμή που η Γιουβέντους προσπαθούσε να τον αποκτήσει, όμως η θέληση του παίκτη, που ήθελε να δουλέψει με τον Μουρίνιο, έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Ο Σέρβος επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2014 στο Stamford Bridge, από το οποίο αποχώρησε το 2010 και στα 3.5 αυτά χρόνια πραγματοποίησε 151 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις [7 γκολ] και κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο της Premier League, ενώ πέρυσι έπαιξε για 2.700 λεπτά στο πρωτάθλημα και είχε ποσοσό επιτυχημένων μεταβιβάσεων 88%. Εχοντας ολοκληρώσει σχεδόν τα 3/4 των μεταγραφικών στόχων του, ο Ζοσέ Μουρίνιο τον περιμένει στο Old Trafford και ελπίζει όλα να πάνε καλά και με τον Ιβάν Πέρισιτς [Ιντερ], που είναι ο εκλεκτός για τη θέση του εξτρέμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα