Δώνης: «Να βάλουμε όσα χάσαμε στο Αζερμπαϊτζάν»

Gazzetta team
Δώνης: «Να βάλουμε όσα χάσαμε στο Αζερμπαϊτζάν»

bet365

Ο Χρήστος Δώνης, αγωνίστηκε και πάλι σε επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ελπίζει στο Αζερμπαϊτζάν οι «πράσινοι» να βάλουν όσα γκολ έχασαν στην Λεωφόρο...

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Αντβέρμπ – Αντερλεχτ, αν ο Χάννι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

«Σίγουρα είναι θετικό το ότι πήραμε τη νίκη. Θα πάμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ελπίζω να τα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος: «Υπάρχει απογοήτευση για τα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει. Σίγουρα η εικόνα μας είναι καλή και ενθαρρυντική ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να δουλέψω πολύ. Να προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα απ’ τις προπονήσεις και να αξιοποιώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται».

Για τον κόσμο που γέμισε τη Λεωφόρο: «Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ελπίζω να τους κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενους στη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα