Επιμένουν για Τζόρτζεβιτς οι Ιταλοί

Επιμένουν για Τζόρτζεβιτς οι Ιταλοί

Δημήτρης Τομαράς
Επιμένουν για Τζόρτζεβιτς οι Ιταλοί

bet365

Ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για Ολυμπιακό από τους Ιταλούς, για μία υπόθεση πάντως δεν είχε προχωρήσει για να κλείσει οριστικά.

Εδώ και καιρό φαινόταν πως υπήρχαν κάποιες κινήσεις και επαφές για τον Σέρβο φορ της Λάτσιο, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν επρόκειτο τελικώς να κλείσει. Παρόλα αυτά οι Ιταλοί επιμένουν στο ότι ακόμα υπάρχει... θέμα για τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς και τους Πειραιώτες και πως παρά την ιταλική ζήτηση που κυρίως έχει, μπορεί να απασχολήσει ξανά σοβαρά τον πειραϊκό σύλλογο. Οι Πειραιώτες ως προς τα μεταγραφικά έχουν δεδομένα να κοιτάξουν για έναν ακόμα στόπερ, πάλι την περίπτωση Ζιλέ και έναν φορ ενώ ενδέχεται να δουν πιο μετά και για άλλον έναν κίπερ. Αρκετά πράγματα όμως είναι... ρευστά ακόμα ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα