Την Πέμπτη ο αγιασμός στη Φιλαδέλφεια

Την Πέμπτη ο αγιασμός στη Φιλαδέλφεια

Γιώργος Τσακίρης
Την Πέμπτη ο αγιασμός στη Φιλαδέλφεια

bet365

Οι ετοιμασίες για τις εργασίες στο οικόπεδο της Ένωσης τρέχουν και ο αγιασμός των ιερών χωμάτων είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (27/7, 20:30).

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν ο Χριστοδουλόπουλος ανοίξει το σκορ (21+).

Ο αγιασμός των ιερών χωμάτων της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη στις 20.30 και θα γίνει από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ.

Η ΑΕΚ έχει ήδη στείλει ευχαριστήριες επιστολές και προσκλήσεις σε όλους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων που συνέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια να καταφέρει να εξασφαλισθεί η άδεια.

Ανάμεσά στους πολιτικούς που έχουν προσκληθεί είναι οι Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, ενώ μεταξύ άλλων είναι καλεσμένοι είναι οι υπουργοί Φλαμπουράρης, Σπίρτζης, Σταθάκης, Μανιάτης, όπως και οι Ρένα Δούρου και ο αντιπεριάρχης Πέτρος Φιλίππου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα