Αστέρας Τρίπολης: Ο Δουβίκας στην πρώτη ομάδα (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Ο Δουβίκας στην πρώτη ομάδα (vid)

bet365

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Αστέρας Τρίπολης με τον 18χρονο επιθετικό Τάσο Δουβίκα να υπογράφει συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα μέχρι το 2022.

Ο Τάσος Δουβίκας πήρε...προαγωγή από την Κ20 στην πρώτη ομάδα εξαργυρόντοντας την καλή δουλειά που είχε κάνει στα τμήματα υποδομής.

Μποέμιαν - Ντέρι με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2022.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα για τον τρόπο που τα όνειρα των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας μας που γίνονται πραγματικότητα.

Η θέση του Δουβίκα είναι επιθετικός, ενώ μέχρι τώρα στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα έχει ανταποκριθεί με εξαιρετικό τρόπο.

Ο Τάσος Δουβίκας γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1999 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αργος.

Το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Δουβίκας με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ επέλεξε τον αριθμό 28 για τη φανέλα του.

Η δήλωση του παίκτη μετά την υπογραφή του:

"Η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ΑΣΤΕΡΑ. Κάθε μέρα η δουλειά που έχω να κάνω είναι σκληρή και απαιτεί να είμαι σεμνός και ταπεινός."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα