«Όχι» Πανιωνίου σε ΑΠΟΕΛ για Οικονόμου

Θοδωρής Βασίλης
«Όχι» Πανιωνίου σε ΑΠΟΕΛ για Οικονόμου

bet365

Ο Πανιώνιος αρνήθηκε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για την παραχώρηση του Βαγγέλη Οικονόμου σύμφωνα με δημοσίευμα στην Μεγαλόνησο.

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ βρέθηκε ο εκ των αρχηγών του Πανιωνίου, Βαγγέλης Οικονόμου, με τους πρωταθλητές Κύπρου να καταθέτουν επίσημη πρόταση, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες απάντησαν αρνητικά.

Αναλυτικά τα όσα αποκαλύπτει η κυπριακή ιστοσελίδα themasports.com:

«Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο ψάξιμο για την απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού και ήδη στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση του Καρλάο, καθώς φαίνεται ότι οι πρωταθλητές κάνουν προσπάθειες για να τον πείσουν να φορέσει ξανά τα γαλαζοκίτρινα. Ποια όμως περίπτωση «κυνήγησε» ο ΑΠΟΕΛ πριν μερικές μέρες αλλά πήρε αρνητική απάντηση;

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ο «Αιχμηρός» έχει πληροφορηθεί ότι οι πρωταθλητές στο πρόσφατο φιλικό που έγινε με τον Πανιώνιο προσέγγισαν την ομάδα της Νέας Σμύρνης καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, Ευάγγελου Οικονόμου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στον Πανιώνιο τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις όπου κατέγραψε συνολικά 75 συμμετοχές και σκόραρε τέσσερα τέρματα. Είναι αριστεροπόδαρος και στον ΑΠΟΕΛ η περίπτωση του απασχόλησε.

Μάλιστα, τα χρήματα που πρόσφερε η ομάδα του Πρόδρομου Πετρίδη στον ποδοσφαιριστή ικανοποιούσαν απόλυτα τον στόπερ του Πανιωνίου, όμως η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αξίωνε μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από την πράξη και κάπου εκεί «χάλασε» η μεταγραφή.

Ο Οικονόμου έπαιξε και στην Σκωτία για την Ρος Κάουντι, ενώ πέρασε από Κόρινθο, Ιωνικό, Θύελλα Πάτρας, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Ατρόμητο και Βέροια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα