Αποφόρτιση για δύο και... πρωτιά για Φορτούνη - Σιώπη

Αποφόρτιση για δύο και... πρωτιά για Φορτούνη - Σιώπη

Gazzetta team
Αποφόρτιση για δύο και... πρωτιά για Φορτούνη - Σιώπη

bet365

Ο Φορτούνης με τον Σιώπη ξεχώρισαν σε ασκήσεις για τελειώματα ενώ οι Μάριν και Σισέ έκαναν αποφόρτιση στο Γκενκ. Οι... επισκέψεις σε Χάσι στην απογευματινή προπόνηση.
Οι Μάριν και Σισέ πήγαν πιο συντηρητικά και με πρόγραμμα αποφόρτισης στην απογευματινή προπόνηση στο Βέλγιο. Ο Φορτούνης από την άλλη έδειξε να επανέρχεται για τα καλά και ενώ μαζί με τον Σιώπη ξεχώρισαν και... πρώτευσαν σε ασκήσεις για κυκλοφορία και αποτελεσματικότητα και τελειώματα.
Επίσης ο Χάσι δέχθηκε... επισκέψεις στο Βέλγιο καθώς έχει πολλούς γνώριμους εκεί από το πέρασμά του ως παίκτης και σαν προπονητής. Το απόγευμα της Παρασκευής είδαν την προπόνηση και εν συνεχεία του μίλησαν, τόσο ο γυμναστής τερματοφυλάκων της Γκενκ, όσο και στελέχη των Ακαδημιών της Άντερλεχτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα