Ο «σκύλος» Σιώπης και η προσπάθεια του Πάρντο

Ο «σκύλος» Σιώπης και η προσπάθεια του Πάρντο

Ο «σκύλος» Σιώπης και η προσπάθεια του Πάρντο

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης εξακολουθεί να δείχνει τρομερές αντοχές, μαχητικότητα και καλά στοιχεία στις προπονήσεις ενώ ο Φελίπε Πάρντο έχοντας χάσει κιλά προσπαθεί για το come back του.

Γκάλγουεϊ – Λίμερικ με επιστροφή, αν ο Ογκμπένε σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Στο β' στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Γκενκ υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που περνάνε... εξετάσεις από τον Χάσι. Ανάμεσά τους και ο Πάρντο.

Ο Κολομβιανός σε αντίθεση με πέρυσι δείχνει να έχει χάσει κιλά και κάνει προσπάθεια για να μείνει στην ομάδα. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και ειδικά λόγω Καρσελά, αλλά ο διεθνής εξτρέμ φανερώνει αποφασιστικότητα για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Κατά τα άλλα ο Σιώπης εξακολουθεί να κερδίζει... πόντους. Ένας... σκύλος στον χώρο του κέντρου με πολύ καλή σωματοδομή, τρεξίματα και αντοχές αλλά και μοίρασμα της μπάλας, που αρέσει ιδιαίτερα στον Χάσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα