Μπίκελ: «Όλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον Τρίστασον»

Gazzetta team
Μπίκελ: «Όλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον Τρίστασον»

bet365

Την ικανοποίησή του για την παραχώρηση του Άρνορ Τρίστασον στην ΑΕΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης, Φρέντι Μπίκελ.

Ο Μπίκελ μιλώντας στην ιστοσελίδα ''laola1.at'', δεν θα λέγαμε πως μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Ισλανδό αναφέροντας χαρακτηριστικά για το αν ο Τρίστασον δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν από αυτόν οι Αυστριακοί: «Ναι, έχω αυτή την αίσθηση πως τις διέψευσε. Η Ραπίντ, βέβαια, είναι, επίσης, λίγο απαιτητική σαν ομάδα. Και σε ό,τι αφορά τον κόσμο και σε ό,τι αφορά τους δημοσιογράφους. Όλοι περιμένουν κάτι από εσένα. Όλοι ξέρουν ότι παίρνεις καλά λεφτά. Και μετά, μπορεί να μην προετοιμαστείς σωστά ή να έχεις τραυματισμούς… Οπότε, όλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον Άρνορ».

Τι σημαίνει ο δανεισμός του παίκτη για τη Ραπίντ; Σε περίπτωση που κάνει καλή σεζόν, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να τον πάρετε πίσω, σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποφασίσει να τον κρατήσει.

«Σωστό είναι αυτό. Έχουμε πάρει αυτό το ρίσκο, αλλά υπάρχει όρος στη συμφωνία, που εμπλέκει και εμάς στα δικαιώματα του παίκτη (σ.σ η Ραπίντ θα λάβει το 30%, αν ενεργοποιηθεί η ρήτρα του Ισλανού εξτρέμ από την «Ένωση»). Υπάρχει αυτή η ασφάλεια. Η ΑΕΚ ήθελε να βάλουμε αυτή την επιλογή. Αν ο παίκτης τα πάει καλά, θα κάτσουμε και θα βρούμε μια συμφωνία».

Wimbledon, Υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα* (21+)

Δεν υπήρξε, δηλαδή, η επιλογή να πουληθεί φέτος;

«Ναι, υπήρξε. Είχαμε τρεις διαφορετικές επιλογές. Μιλήσαμε με τη μία στις καλοκαιρινές διακοπές και υπήρξε η πιθανότητα να πωληθεί ο παίκτης. Αλλά, οικονομικά, θα ήταν μεγαλύτερη η ''χασούρα'' μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα