Παναχαϊκή και όχι μόνο για Χιντζίδη!

Νίκος Μαρούδας
Παναχαϊκή και όχι μόνο για Χιντζίδη!

bet365

Ο 29χρονος μπακ, αποχώρησε ως πρωταθλητής Football League από τον Απόλλων Σμύρνης και ήδη η Παναχαϊκή και όχι μόνοι, κοιτούν την περίπτωσή του.

Ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Στράτο Χιντζίδη, ο οποίος για τρίτη φορά στην καριέρα του, πανηγύρισε άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Ο 29χρονος αριστερός μπακ, δεν θα συνεχίσει όμως με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη κατηγορία και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχοντας 8 συμμετοχές την περασμένη σεζόν, αλλά και 1 στη Σούπερ Λιγκ με την Κέρκυρα, κατέκτησε για τρίτη φορά το πρωτάθλημα της Football League. Το έχει πετύχει δυο φορές με τον Απόλλωνα και μία με την Κέρκυρα και όπως είναι λογικό αρκετές είναι οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πιο έντονο είναι το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής που επιστρέφει στη Football League με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο, για τον 29χρονο μπακ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της κατηγορίας χωρίς για την ώρα να υπάρχει ούτε από τους Πατρινούς κάτι χειροπιαστό. Το σίγουρο είναι πως ο Χιντζίδης έχει και με το παραπάνω την εμπειρία της κατηγορία. Έτσι, όποια ομάδα καταφέρει να τον κάνει δικό της θα έχει ένα καλό... όπλο στην φαρέτρα της ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε μιλάμε για έναν αμυντικό, ο οποίος έχει εύκολο το γκολ, με τα πολύ καλά στημένα που διαθέτει.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα