H ροχίτα για την 5η κούπα!

Gazzetta team
H ροχίτα για την 5η κούπα!

bet365

Ισπανία - Γερμανία στον τελικό του Euro U21. Η Ροχίτα έχει το όνομα, το ρόστερ, τους αριθμούς, αλλά η Γερμανία τη... μιμήθηκε και απειλεί!

Ώρα τίτλου στην Πολωνία, Γερμανία vs Ισπανίας! Η U21 της Ισπανίας, ίσως η καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ!

Στους 23 του Θελάδες βρίσκονται οι Μπεγερίν, Ντεουλοφέου, Σαούλ, Ντένις Σουάρεθ, Ινάκι, Οιαρθάμπαλ.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Τόσοι πολλοί σταρ δεν βρίσκονται σε καμία άλλη ομάδα του τουρνουά. Έχει και Πρωταθλητή Ευρώπης! Ο Μάρκο Ασένσιο είναι ίσως ο παίκτης με τις καλύτερες προοπτικές αυτή τη στιγμή στον πλανήτη!

Βρήκε δίχτυα κόντρα στη Γιουβέντους στον Τελικό, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν δε δίστασε να πει πως ο Ασένσιο έχει καλύτερο αριστερό κι από τον Μέσι. Ο επιτελικός μέσος εντυπωσίασε τόσο πολύ τον τεχνικό διευθυντή της Μπάγερν, Μίκαελ Ρέσκε που είπε πως πρέπει να κάνουν... άγαλμα τον Ανχελ Σάντσες που έφερε τον Ασένσιο στη Ρεάλ με μόλις 3 εκατ. από τη Μαγιόρκα!

Ο παιχταράς της Ρεάλ έπαιξε 38 (!) ματς φέτος και πέτυχε 10 γκολ! Τρομακτικές προοπτικές και για τον Οϊαρθάμπαλ της Σοσιεδάδ και του Ντεουλοφέου που έπαιξε στη Μίλαν ως δανικός!

Τελικά είναι καλύτερη από την Ισπανία του 2011 που πήρε την Κούπα;

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε και η Ισπανία του 2013 με 14 παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Ποιοι είχαν παίξει τότε; Ντε Χέα, Νάτσο, Μπάρτρα, Μαρτίνεθ, Κόκε, Ροντρίγκο, Τιάγκο, Τέγιο, Μοράτα, Καμάτσο, Μορένο, Μουνιαΐν, Καρβαχάλ, Ισκο! Η «ροχίτα» επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις των ειδικών, που την ήθελαν πρώτο φαβορί στη διοργάνωση. Το ρόστερ είναι εντυπωσιακό, οι αριθμοί επίσης.

Οι Ισπανοί ήταν πρώτοι σε πάσες, κατοχή μπάλας και ευστοχία στη φάση των ομίλων. Απέναντί της η Γερμανία, η οποία ζήλεψε το ισπανικό μοντέλο, το ακολούθησε και δε βγήκε χαμένη! Πολλοι Γερμανοί προπονητές επισκέφθηκαν ισπανικές εγκαταστάσεις, στο Las Rozas. Συμβουλεύτηκαν τους Iñaki Sáez, Ginés Meléndez και Juan Santisteban. Το σύστημα της εκπαίδευσης των ταλέντων τους προσέλσκυσε και τα αποτελέσματα εξαιρετικά.

Το 2008, η Γερμανία πήρε τον πρώτο τίτλο της σε Νέους έπειτα από 24 χρόνια, κατακτώντας το Εuro Under-19. Την επόμενη χρονιά ήρθε ο τίτλος στο Under-21, στη μεγάλη καμπή του γερμανικού ποδοσφαίρου. Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Οζίλ, Κεντίρα έκαναν απίθανα πράγματα και όλοι θυμόμαστε τι συνέβη πέντε χρόνια αργότερα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ισπανικό μοντέλο...

 

Τελευταία Νέα