Δεν πάει Πολωνία ο Μπακασέτας

Δεν πάει Πολωνία ο Μπακασέτας

Γιώργος Τσακίρης
Δεν πάει Πολωνία ο Μπακασέτας

bet365

Οι διεθνείς θα ταξιδέψουν το Σάββατο για το Κίελτσε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά μαζί τους δεν θα είναι ούτε ο Μπακασέτας, αλλά ούτε και ο Μαϊστόροβιτς.

Για την Πολωνία, προκειμένου να ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Γιόχανσον, Μάντανος, Βράνιες και Γαλανόπουλος θα ταξιδέψουν το Σάββατο το απόγευμα για το Κίελτσε, όπου τους περιμένει πως και πως ο Μάνολο Χιμένεθ, ο οποίος θέλει να έχει μαζί του όλα τα κομμάτια του κιτρινόμαυρου... παζλ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ντρόχεντα – Λίμερικ (21+).

Στους παραπάνω δεν συγκαταλέγεται ο Μπακασέτας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον Λάκη Νικολάου σε αρθροσκοπικό καθαρισμό του μηνίσκου. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς ο καθαρισμός ήταν προγραμματισμένος, αλλά πήγε λίγο πίσω λόγω Εθνικής ομάδας.

Έτσι, από τη στιγμή που είχε ξεκινήσει την θεραπεία του στο Ιατρικό Κέντρο υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή κρίθηκε σωστό να συνεχίσει εδώ, καθώς δεν θα είναι άμεσα σε θέση να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Μάλιστα, από Δευτέρα, τόσο τον διεθνή μέσο, όσο και τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος πάει πολύ καλά, θα τους αναλάβει στα Σπάτα ο Νίκος Πανταζής με την πρώτη φάση του προγράμματος να προβλέπει χαλαρό τρέξιμο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην παρούσα φάση δεν θα ταξιδέψει στο Κίελτσε, καθώς θα πρέπει να είναι εδώ για να τελειώσει την υπόθεση Λιβάγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα