Σούσο: «Έχω τρεις προτάσεις, θέλω Μίλαν»

Σούσο: «Έχω τρεις προτάσεις, θέλω Μίλαν»

Σούσο: «Έχω τρεις προτάσεις, θέλω Μίλαν»

bet365

Το συμβόλαιο του Σούσο με τη Μίλαν εκπνέει το 2019 και ενώ υπήρχε διάθεση για ανανέωση, το θέμα έχεις - τουλάχιστον προς το παρόν - παγώσει.

Ο Σούσο υποστηρτίζει ότι έχει προτάσεις από συλλόγους που παίζουν στο Champions League, ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει πως θέλει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μίλαν.

Ο Ισπανός με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο «Σαν Σίρο», αν και έχει προτάσεις από συλλόγους που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Champions League. Δημοσιεύματα μάλιστα τον συνδέουν με την Τότεναμ.

Για το θέμα είπε στο «Sky Sports»:

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, Γερμανία – Ισπανία, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

«Είχαμε μια συμφωνία το Δεκέμβρη για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή έχουν άλλες προτεραιότητες.

Έχω τρεις προτάσεις από συλλόγους του Champions League, αλλά εγώ θέλω να μείνω εδώ, καθώς είμαι πολύ χαρούμενος με τους οπαδούς και τον προπονητή

Κανείς δεν έχει πει κάτι σε μένα, περιμένω από το Δεκέβρη και θα δούμε τι θα συμβεί. Είχαμε μια συμφωνία, μίλησα με τον διευθύνων σύμβουλο της ομάδας, Μάρκο Φασόνε, είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την ανανέωση. Ακόμη περιμένω, έχουν τον αριθμό του ατζέντη μου, αλλά δεν νομίζω να τηλεφώνησε κάποιος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα