Και το όνομα του Αμπράμοβιτς στο σκάνδαλο για το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Και το όνομα του Αμπράμοβιτς στο σκάνδαλο για το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Και το όνομα του Αμπράμοβιτς στο σκάνδαλο για το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια αναφορικά με τον τρόπο που ανατέθηκαν σε Ρωσία και Κατάρ τα επόμενα δύο Μουντιάλ. Και το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς συμπεριλαμβάνεται στις ύποπτες κινήσεις...

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την σχετική αναφορά που κάνει ο Γκαρσία στην έκθεση των συνολικά 430 σελίδων για όλες τις παρατυπίες και τα σκάνδαλα που φέρονται να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των χωρών για το Μουντιάλ του 2018 και του 2022, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει βάλει το χεράκι του...

Η επιτροπή κατάθεσης της υποψηφιότητας της Ρωσίας για τη διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού, είχε δανειστεί υπολογιστές από την ακαδημία ποδοσφαίρου Konoplyov, η οποία ανήκει στα περιουσιακά στοιχεία του μεγάλου αφεντικού των Λονδρέζων, από το 2006.

Όταν ζητήθηκαν έγγραφα από τους Ρώσους για την εξέλιξη της διαδικασίας που ακολούθησαν ώστε να ολοκληρώσουν την πρότασή τους για την ανάληψη της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παραχωρήθηκαν ελάχιστα στοιχεία, αφού τα υπόλοιπα βρίσκονταν σε υπολογιστές που... καταστράφηκαν μόλις τους επέστρεψαν στην Konoplyov Football Academy.

Ασφαλώς και δεν υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ωστόσο, συνδέεται με το περιστατικό από τη στιγμή που θα έπρεπε να έχει κι εκείνος επίγνωση της κατάστασης και να έχει απαγορεύση την καταστροφή των σημαντικότατων αρχείων, τα οποία... τυχαία καταστράφηκαν.  

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού