ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το live transfer center του gazzetta.gr είναι εδώ!

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το live transfer center του gazzetta.gr είναι εδώ!

Το live transfer center του gazzetta.gr είναι εδώ!

Φήμες, συμφωνίες, πληροφορίες, μεταγραφές! Δείτε ό,τι κινείται στο μεταγραφικό παζάρι σε Ελλάδα και Ευρώπη ζωντανά στο gazzetta.gr, με δυνατότητα σχολιασμού, 24 ώρες το 24ωρο!

Η φετινή μεταγραφική περίοδος είναι η πιο «καυτή» των τελευταίων χρόνων. Τα ονόματα που από το ξεκίνημα τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως του Ρονάλντο, του Μπαπέ και του Ντοναρούμα, καθώς και η διάθεση αρκετών ομάδων να παίξουν επιθετικά ανεβάζει τις προσδοκίες και υπόσχεται αρκετά σίριαλ και «βόμβες».

Το gazzetta.gr δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στην καρδιά των γεγονότων. Στα αποκλειστικά ρεπορτάζ και την καταγραφή όλων των εξελίξεων προσθέτει λοιπόν το live transfer center! 

Στη νέα πλατφόρμα του gazzetta μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά και ΖΩΝΤΑΝΑ 24 ώρες το 24ωρο για ό,τι συμβαίνει στο μεταγραφικό παζάρι τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα μεγάλα μεταγραφικά πρωταθλήματα.

 Παράλληλα, μπορείτε να συμμετέχετε, καταθέτοντας τα σχόλιά σας στο chat που βρίσκεται δεξιά στην πλατφόρμα. Οι δημοσιογράφοι του gazzetta.gr και ο δαιμόνιος Inspector Gazzet θα μεταφέρουν έγκυρα και έγκαιρα τις πληροφορίες για να είστε πάντα ενήμεροι για το τι «παίζει».

Μείνετε συντονισμένοι στο live transfer center λοιπόν, για το καλοκαίρι προμηνύεται... καυτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TRANSFER CENTER