Μεξικό - Νέα Ζηλανδία 2-1

Gazzetta team
Μεξικό - Νέα Ζηλανδία 2-1

bet365

Το Μεξικό επιβλήθηκε δύσκολα με ανατροπή με 2-1 της Νέας Ζηλανδίας και έκανε άλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομποσπονδιών.

Το Μεξικό τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Νέα Ζηλανδία, όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην επανάληψη, να φτάσει στη νίκη με 2-1 και να ψάχνει δύο αποτελέσματα με την Ρωσία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το ματς ξεκίνησε με τους Νεοζηλανδούς να ψάχνουν την υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και το πρώτο γκολ να έρχεται για τους τυπικά φιλοξενούμενους στο 42’ με τον Γουντ! Με το ξεκίνημα της επανάληψη οι Μεξικανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ωραία προσπάθεια του Χιμένες, όμως δεν κυριάρχησαν, με το παιχνίδι να παραμένει ανοιχτό. Η ανατροπή ήρθε στο 72’ με τον Περάλτα, ενώ οι Νεοζηλανδοί έφτασαν μία ανάσα από το 2-2 στο 85’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά το υπέροχο πλασέ του Τόμας! Η τύχη ευνόησε το Μεξικό, που κράτησε το 2-1 μέχρι το τέλος και οδήγησε στον αποκλεισμό τη Νέα Ζηλανδία.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα