Ο Σέρβος Στανόγεβιτς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ!

Ο Σέρβος Στανόγεβιτς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ!

Ο Σέρβος Στανόγεβιτς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Αλεξάντερ Στανόγεβιτς είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία του με το «Δικέφαλο».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπρέι – Ντέρι (21+).

Εντός των επόμενων ωρών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να επισημοποιήσει την συμφωνία της με τον 44χρονο Σέρβο προπονητή, ο οποίος είναι η τελική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ για τον πάγκο του «Δικεφάλου».

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε καταλήξει σε μια μικρή λίστα υποψήφιων προπονητών, με τον Στανόγεβιτς να βρίσκεται πολύ ψηλά και από την στιγμή που και ο ιδιοκτήτης της ομάδας έδωσε τη συγκατάθεσή του η ασπρόμαυρη ΠΑΕ προχωράει στην ολοκλήρωση της προφορικής συμφωνίας.

Οπως λέγεται μέχρι το μεσημέρι θα ανακοινωθεί και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα