Παπαϊωάννου: «Θέλουμε να μείνει ο Τεννές»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Θέλουμε να μείνει ο Τεννές»

bet365

Ο ισχυρός άντρας της Λαμίας, μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας που θα βρει τον σύλλογο στην Σούπερ Λίγκα.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα της σεζόν ανάμεσα στην Λαμία και την Αναγέννηση Καρδίτσας ο ισχυρός άντρας των γηπεδούχων Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για τον Τεννέ: «Επιθυμία μας είναι να μείνει ο κ. Τεννές. Αύριο θα έχουμε μια συνάντηση, η απόφαση είναι δική του».

Αν το πίστευε: «Από την αρχή το είχα πιστέψει. Μεγαλύτερη σιγουριά είχα μετά το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Εκεί το πίστεψα ότι θα πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις».

Για την πίεση που δέχτηκε η Λαμία όλη τη χρονιά: «Πίεση δεχόμασταν σε όλο το πρωτάθλημα. Πίστευα στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή, είχαμε και τα άσχημα αποτελέσματα. Από την στιγμή που είσαι στο ποδόσφαιρο ξέρεις πως πρέπει να διαχειριστείς αυτά τα αποτελέσματα. Το κάναμε και τα καταφέραμε».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για το γεγονός πως στο πρωτάθλημα έπαιζαν μεγάλες ομάδες φέτος: «Είχαμε πολύ πιο βαριές φανέλες από την Λαμία. Ίσως γι' αυτό έχει ξεχωριστή γλύκα η άνοδος. Καταφέραμε να αφήσουμε πίσω ομάδες που έχουν πρωταγωνιστήσει στη Σούπερ Λιγκ και έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια και τον ρόλο που έπαιξε: «Πολύ σημαντικός συντελεστής το κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό το έχει καταφέρει άψογα ο προπονητής».

Για τα έργα στο γήπεδο: «Το χρονοδιάγραμμα που έχουμε συζητήσει με τον Δήμο είναι πως αύριο ξεκινάνε τα έργα. Ήδη έχουν αρχίσει τα έργα στα δημοσιογραφικά, αρχίζουν τα έργα για το στέγαστρο, στα αποδυτήρια, πιστεύω πως μέχρι τον Αύγουστο θα έχουν γίνει όλα».

Για το αν τα ντέρμπι ήταν τα πιο κρίσιμα παιχνίδια: «Όλα τα παιχνίδια θεωρούνται σημαντικά. Κατεβήκαμε στην Ελευσίνα ως φαβορί και πήραμε έναν βαθμό. Τα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά όταν παίρνεις βαθμούς. Δεν μπορούμε να μειώνουμε τα άλλα παιχνίδια όμως. Όλα είναι σημαντικά και δύσκολα».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Δύσκολο πρωτάθλημα και γνωρίζουμε πως το εισόδημα που έχει η ομάδα από την Λίγκα είναι μηδενικό. Χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές να έχουν εμπειρία στην κατηγορία, όπως και ο προπονητής. Φυσικά και καλή διοίκηση ώστε να διαχειρίζεται καλά το πρωτάθλημα».

Για το αν χρειάζεται να ανέβει σε κάποιο άρμα για να μείνει στην κατηγορία η Λαμία: «Δεν πιστεύω στα άρματα. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά, δεν ανήκουμε σε άρμα, δεν πιστεύω στα άρματα. Αν η Λαμία παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και έχουμε λίγη τύχη δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα