Εξάσφαιρος ΟΦΗ στο φινάλε...

Νίκος Μαρούδας
Εξάσφαιρος ΟΦΗ στο φινάλε...

bet365

Εντυπωσιακός ήταν ο ΟΦΗ στο φινάλε του πρωταθλήματος, καθώς διέλυσε με 6-1 τον Αιγινιακό και με αυτό τον τρόπο είπε... καλό καλοκαίρι στον κόσμο του. Εξάρα και από τον Αγροτικό Αστέρα στο αντίο του Πανελευσινιακού. Δείτε τι έγινε στα υπόλοιπα ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

ΟΦΗ-Αιγινιακός 6-1

Ο ΟΦΗ έκανε περίπατο απέναντι στον Αιγινιακό, επικρατώντας με το επιβλητικό 6-1, στο τελευταίο παιχνίδι του Ηλία Κώτσιου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Μόλις στο 1ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Μάνου. Ένα λεπτό αργότερα ο Βουό με δυατό σουτ έγραψε το 2-0. Η κυριαρχία των Κρητικών συνεχίστηκε στο 28', με το Χαντί να πετυχαίνει το 3-0 έπειτα από ατομική ενέργεια. 4-0 στο 33' με το Βουό, που εκμεταλλεύτηκε την τρικυμία στην άμυνα του Αιγινιακού.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Γκατσολάρι με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε το Δαύκο για το 4-1 στο 57'. Στο 65' ο Βουό πέτυχε χατ-τρικ, κάνοντας το 5-1. Έκτο γκολ για τους γηπεδούχους στο 72', με σουτ στην κίνηση από το Μιλοσάβλιεφ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κιάσσος (55’ Βρεττός), Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Νάστος, Χίσι (59’ Κοντογιάννης), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος, Βουό (75’ Μπουρσέλης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατσολάρι, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ, Φασίδης, Ζγκούρη.

Τρίκαλα – Παναιγιάλειος 1-0

Την δουλειά τους έκαναν τα Τρίκαλα και στο φινάλε του πρωταθλήματος. Έκλεισαν με νίκη το πρωτάθλημα αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο τους.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, το τέρμα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Τρικάλων ήρθε στο 57'. Τότε ο Στεφάνοβιτς βρήκε τον Κουσκουνά, ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Γκαραβέλης έσωσε. Ο πρώτος πήρε και πάλι το... ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Αυτό το γκολ έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μη δείχνουν και διατεθειμένες για κάποιο άλλο γκολ...

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Καρρίκι (90’ Κατσαντώνης), Λαμπάκης, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (69’ Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς (83’ Τοπτίδης), Σανδραβέλης, Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Γκούφας, Ντέμο, Μπρους, Ρέλλας (87’ Τσουρής), Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Βουτσιώτης (82’ Καζβιρόπουλος), Μωϋσιάδης, Σκαρτσίλας, Κρητικός (87’ Ταουσιάνης).

Πανελευσινιακός-Αγροτικός Αστέρας 0-6

Με πρωταγωνιστή το Φελίπε που πέτυχε χατ-τρικ, ο Αγροτικός Αστέρας φιλοδώρισε με έξι γκολ τον Πανελευσινιακό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό, χάρη σε αυτογκολ του Τσούπρου, μετά από σουτ του Γκέσιου. Στο 29' έγινε το 2-0 με σουτ του Φελίπε από το ύψος της περιοχής, ενώ είχε προηγηθεί σέντρα από τον Μπουτζίκο. Ο Αγροτικπος Αστέρας πέτυχε και τρίτο γκολ στο 39'. Γκέσιος και Τεγούσης έπαιξαν ωραία το ένα-δύο στην περιοχή, με τον τελευταίο να νικάει τον Κυπραίο από κοντά.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανελευσινιακός άνεβηκε μέτρα στο γήπεδο, επιχειρώντας να μειώσει το σκορ. Χωρίς επιτυχία όμως, καθώς στο 81' έγινε το 4-0 από το Φελίπε. Δύο λεπτά αργότερα ο Αγροτικός Αστέρας έκανε το 5-0 με σκόρερ το Γολιδόπουλο. Στο 87' ο Φελίπε πέτυχε χατ-τρικ, κάνοντας το 6-0, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Κυπραίος, Ζέλιος, Γραικός (46' Κοτσόκολος), Κολόκας, Τσούπρος (62' Παλάτσιος), Αρναούτογλου, Δημόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Πάσχος, Αγγελούδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Κυριακίδης (58' Γολιδόπουλος), Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Βουτσιάς, Γκέσιος (46' Έππας), Φιλίπε.

Χανιά-Καλλιθέα 1-3

Η Καλλιθέα επικράτησε εύκολα με 3-1 των αποδεκατισμένων Χανίων στα Περιβόλια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2' με το Μάκο. Στο 28' ο ίδιος παίκτης από εκτελεστής έγινε δημιουργός, σεντράροντας για το Συριόπουλο, που με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τα Χανιά να προσπαθούν να απαντήσουν, μειώνοντας το σκορ στο 53', με γυριστό σουτ του Αποστολόπουλου. Η Καλλιθέα αντεπιτέθηκε, φτάνοντας σε τρίτο γκολ στο 57'. Ο Συριόπουλος βρήκε με ωραία μπαλιά το Σταματάκο, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Μούδιος, Αφράτης, Μέρο, Τουγλής, Μηλιώτης, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Σταματής, Λάλι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ (54' Πάτας), Μασέδο, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μάκο (67' Κόττας), Σμυρλής, Σταματάκος (77' Κουιρουκίδης).

Αχαρναϊκός – Κισσαμικός 0-1

Με διπλό τελείωσε το πρωτάθλημα ο Κισσαμικός. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε 0-1 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες ήταν η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που είχαν διασφαλίσει εδώ και αρκετά παιχνίδια. Οι φάσεις ήταν πολύ λίγες και από τις δύο πλευρές και το παιχνίδι έδειχνε πως δεν θα ξεκολλήσει από το 0-0.

Τελικά, στο 88' ο Κισσαμικός σκόραρε και πήρε το διπλό. Ο Νικόλτσης έδωσε στον Τσερκέζο, ο οποίος πέρασε στον Βλάχο και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Μενιδίου, να αποχαιρετά το φετινό πρωτάθλημα με ήττα...

Οι συνθέσεις:

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Γαρδικιώτης, Πλαβούκος, Σταμούλης, Λύρας (71’ Τζανέτος), Χαραλαμπόπουλος (89’ Καλαμιώτης), Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Παπατόλιος, Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Κυριαζόπουλος (47’ λ.τρ. Ντάγκρας).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπυρός Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρέλλας, Μπουγαϊδης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τιάγκο, Μάντζης, Ν’ Γκουέμ (82’ Γιαλούσης), Τσοντάκης (74’ Βλάχος), Νικόλτσης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα