Απόλλων Σμύρνης: Μένουν Μπαρτολίνι-Κύργιας!

Απόλλων Σμύρνης: Μένουν Μπαρτολίνι-Κύργιας!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στη Super League και ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, με πρώτο μέλημα όλων το ξεκαθάρισμα με το τωρινό ρόστερ. Μένουν Κύργιας, Μπαρτολίνι, τι γίνεται με Δεληζήση-Ντάσιο. Όλες οι απαντήσεις στο gazzetta.gr.

Η περιπέτεια στη Football League ολοκληρώθηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με πανηγυρικό τρόπο, μιας και η ομάδα επιστρέφει στη Super League.

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει να «τρέχει» από τους Άκη Μάντζιο και Γιώργο Κασναφέρη από τη στιγμή που ο Παύλος Μυροφορίδης χαιρέτισε ως φίλος.

Πρώτο μέλημα είναι το ξεκαθάρισμα στο νυν ρόστερ, στο οποίο θα μείνουν λίγοι συγκριτικά με το περσινό.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Μετά τον Κώστα Μενδρινό, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας από την επιστροφή της στα σαλόνια, έγινε γνωστό ότι ανανέωσαν οι Κονέ-Αλμπάνης, ενώ κάτοικοι Ριζούπολης θα είναι, δεδομένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, οι Κύργιας, Μπαρτολίνι και Σιατραβάνης (σας ενημερώσαμε για τον τρίτο σχετικά και το μεσημέρι). Διαβάσατε ότι ο Ρομάνο δεν θα συνεχίσει - λογικό λόγω του ότι είναι στα 37 του χρόνια, ενώ στην ομάδα δεν θα βρίσκονται του χρόνου οι Περογαμβράκης-Διαμαντόπουλος. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του τρίτου της επίθεσης, Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος σε περίπτωση που δεν παραμείνει θα έχει επιλογές μιας και έχει ήδη δεχτεί κρούση από ομάδες της Super και Football League.

Ένα θέμα που «καίει» είναι αυτό του Γιώργου Δεληζήση, ο οποίος ήδη έχει κάνει μια κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας και το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό Με την χρονιά που έκανε, όμως, κι αυτός είναι ένας παίκτης που δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα, δεδομένου ότι τον θέλουν πέρα από την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Προσπάθεια για να μείνει θα γίνει για τον Γιώργο Ντάσιο (έχει κάνει κι αυτός μια πρώτη επαφή), με το θέμα του επίσης να είναι ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει, όπως ερωτηματικό αποτελεί κι η παραμονή του Ομπόντο.

Την ομάδα στην άνοδο δεν θα ακολουθήσουν οι Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Χιντζίδης, Τσιάρας, Κρητικός, Κάσσος, ενώ θα γίνει προσπάθεια να διακοπεί το συμβόλαιο του Γουίλι Μπαρμπόσα, που ήρθε το Γενάρη. Μεταξύ του Ταΐρη και του Γεωργακόπουλου θα αποφασιστεί το ποιος θα μείνει για να συμπληρώσει την τριάδα στα γκολπόστ.

Με τα νυν δεδομένα και στην περίπτωση που δεν παραμείνουν οι Δεληζήσης-Ντάσιος, τότε ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να κινηθεί για: Δύο τερματοφύλακες (διακαής πόθος ο Σηφάκης), δύο στόπερ, δύο αριστερά μπακ, δύο δεξιά μπακ, ακόμη ένα εξάρι, τρεις επιθετικούς (αν δεν μείνει ο Πετρόπουλος), έναν (τουλάχιστον) πλάγιο, ένα 10άρι ενώ μετά τον Μενδρινό θα πρέπει να γεμίσει και το κέντρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα