Χαριστέας: «Αυτή η ομάδα θα κάνει πράγματα παρά την απουσία της ΕΠΟ»

Χαριστέας: «Αυτή η ομάδα θα κάνει πράγματα παρά την απουσία της ΕΠΟ»

Gazzetta team
Χαριστέας: «Αυτή η ομάδα θα κάνει πράγματα παρά την απουσία της ΕΠΟ»

bet365

Για το φιλικό με την Ίντερ αλλά και τα σχέδια της Εθνικής του θαύματος του 2004 μίλησε ο Άγγελος Χαριστέας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ΕΠΟ δεν βρίσκεται δίπλα στην ομάδα αυτή.

Αναλυτικά ο Χαριστέας μιλώντας στην ΕΡΑσπορ ανέφερε τα εξής:

Για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα της Εθνικής 2004 με την Ίντερ:

«Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, παίζουμε με μια οργανωμένη ομάδα, αγωνίζονται συχνά σε παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί σε ένα χώρο που μας αγαπάνε πάρα πολύ, στην Κρήτη. Παίζουμε με μία ομάδα-θρύλος στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο, όπως είναι η Ίντερ, με μεγάλα αστέρια που κάνουν την τιμή να εμφανιστούν στο ελληνικό κοινό κι είναι μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες φιλάθλους να έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Εύχομαι να μπούνε πολλά γκολ, παρόλο που είμαστε κι οι δύο αμυντικογενείς ομάδες».

Για τα σχέδια της Εθνικής του 2004:

«Η ομάδα του 2004 ετοιμάζει πολλά πράγματα, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε πάρα πολύ, δεν είναι εύκολο για πολλούς λόγους κι ό,τι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας. Δεν έχουμε κανέναν από πίσω μας, ούτε ομοσπονδίες, ούτε τίποτα. Η Εθνική του 2004 έπρεπε να έχει από πίσω της την ΕΠΟ και να διοργανώνουμε παιχνίδια. Η ΕΠΟ είναι εξαφανισμένη και πηγαίνουμε μόνοι μας με χορηγούς. Για μένα είναι άλλο η Εθνική ομάδα κι άλλο η ΕΠΟ. Έπαιζα στην Εθνική ομάδα 11 χρόνια, αλλά από ό,τι κατάλαβα δεν έχει σημασία αυτό. Εμείς θέλουμε να διαφημίζουμε την Ελλάδα με κάθε τρόπο και το ματς με την Ίντερ είναι μια ευκαιρία. Εύχομαι ο κόσμος να το απολαύσει. Στην Ιταλία έχουν διαφημίσει πολύ το ματς, η Ίντερ, η ιταλική ομοσπονδία, ενώ η δική μας ομοσπονδία ούτε μια ανάρτηση δεν έκανε. Χωρίς αυτήν την Εθνική ομάδα δεν θα υπήρχε ούτε ΕΠΟ, ούτε τίποτα».

Για το ματς της Ελλάδας με τη Βοσνία στη Ζένιτσα:

«Η Βοσνία είναι πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της, τα παιδιά θα πρέπει να μην δώσουν καμία σημασία στα εξωαγωνιστικά που θα συμβαίνουν γύρω γύρω, περιμένω να υπάρχει μια εχθρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Έχουμε αποδείξει σαν ομάδα ότι μπορεί να δείξει καλό χαρακτήρα, εύχομαι τα παιδιά να κάνουν το κάτι παραπάνω και να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να δω την Εθνική να περάσει στα τελικά ό,τι και να γίνει. Αυτό θα με κάνει χαρούμενο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα