Ο ΟΦΗ το καθήκον του!

Gazzetta team
Ο ΟΦΗ το καθήκον του!

bet365

Μπορεί να είναι αδιάφορος, αλλά ο ΟΦΗ συνεχίζει να παίρνει τα τρίποντα, με τελευταίο αυτό κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 0-2. Νίκες για Παναιγιάλειο, Τρίκαλα και Αιγινιακό.

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΟΦΗ 0-2

Ψηλά το κεφάλι για τον ΟΦΗ, που οδεύει προς το φινάλε του πρωταθλήματος με νίκη! Οι Κρητικοί, έκαναν το καθήκον τους και επικράτησαν 0-2 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερο και στα 90 λεπτά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, ο Βουό ήταν αυτός που στο 31' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η υπεροχή του ΟΦΗ δεν καρποφόρησε για δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος και έτσι το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το διπλό... κλείδωσε στην επανάληψη, όταν στο 66' ο Μιλοσάβλιεφ με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε αισθητά κι από τις δύο ομάδες με το 0-2 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γεωργατζάς, Καραγιάννης, Τζάνης, Μάιγκα, Δημόπουλος, Σμίλτος, Χαλκιαδάκης, Βουκομάνοβιτς (73’ Τζέκος), Ξέρρας (49’ Ντεμπελέ), Μπιτέλης, Μυργιώτης (68’ Τζέλλος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (82’ Μπουρσέλης), Όστοϊτς, Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Αντουκόρ (62’ Χίσι), Κιάσσος, Βαλλιάνος (88’ Κοιλιάρας), Όγκμποε.

Καλλιθέα – Τρίκαλα 0-1

Στην έδρα της ήδη υποβιβασμένης Καλλιθέας, τα Τρίκαλα κατάφεραν και πέρασαν επικρατώντας με 0-1.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο πρώτο μέρος. Πιο συγκεκριμένα, στο 35' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ντιαγκιτέ το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ριζογιάννης. Ο άσος των Τρικάλων δεν αστόχησε και έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους στο 45' να έχουν το πρώτο τους δοκάρι με τον Συριόπουλο.

Λέμε το πρώτο τους καθώς στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ακόμα δύο. Αρχικά στο 55' ο Τσώνης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 63' το ίδιο έκανε και ο Λεβέντης. Τελικά και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ (79' Γκέτσι), Κατσικογιάννης, Μασέδο, Σταματάκος (64' Μπέλης), Γκίνη (54' Καντέ), Τσώνης, Τσίπρας.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (85' Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης, Στεφάνοβιτς (73' Καρρίκι), Γιαννιτσάνης (68' Λαμπάκης)

Κισσαμικός-Πανσερραϊκός 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Κισσαμικού και Καλλονής, με τους γηπεδούχους να κλειδώνουν την παραμονή τους στη Football League. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Πανσερραϊκού για φέτος, καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Καλλονή που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 11' με τον Κάκκο. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο στη συνέχεια, δοκιμάζοντας να ισοφαρίσουν, αλλά η προσπάθεια του Στογιάνοφ στο 33', σταμάτησε στο δοκάρι του Ρίστιτς.

Ένα λεπτό μετά τη σέντρα του δευτέρου μέρους, ο Κισσαμικός ισοφάρισε. Ο Μίλιτς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μάντζη, κάνοντας με προβολή το 1-1 στο 46'. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μη ρισκάρουν ιδιαίτερα.

Ενδεκάδες:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (75' Μαρτίνεθ), Μίλιτς (85' Βλάχος), Μάντζης (80' Νικόλτσης), Στογιάνοφ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ντόραγκι (59' Ταχματζίδης), Στέβιτς, Τσελεπίδης (46' Γιαξής), Παπατζίκος, Φούσου, Παναγιωτίδης, Σιάκκας (68' Κτιστόπουλος), Τσιμίκας, Κάκκο, Γκούρτσας.

Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός 4-0

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 4-0 του Πανελευσινιακού, σε ένα αδιάφορο βαθμολικά παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη υποβιβαστεί.

Με το καλημέρα ο Παναιγιάλειος είχε δοκάρι, μετά από σουτ του Μπρους στο 4'. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, απειλώντας με τους Τσιλιγκίρη στο 11', Σκαρτσίλα στο 35' και Κρητικό στο 37', αλλά ο Γκόμες δήλωνε παρών. Το γκολ ήρθε στο 45' με τον Κρητικό να εκμεταλλεύται τη σέντρα του Τσιλιγκίρη.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Σπανού έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα. Ο Κρητικός βρέθηκε στην περιοχή, κάνοντας από κοντά το 2-0 στο 52'. Στο 55' έγινε το 3-0 με σκόρερ το Σκαρτσίλα. Στο 69' λίγο οι γηπεδούχοι άγγιξαν το τέταρτο τέρμα, αλλά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μπούζα. Αυτό έγινε στο 82'. Ο Γκόμες απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Τσιλιγκίρη, με τον Γκούφα να παίρνει το ριμπάουντ, γράφοντας το 4-0.

Ενδεκάδες:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασίου, Στίκας, Ρότα, Ρέλλας, Μωυσίδης (59’ Μπούζας), Καζναφέρης, Μπρους (62’ Τσουρής), Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Γκόμες, Γραικός, Αρναούτογλου (53’ Παλιάτσιος), Κολόκας, Τσούπρος, Κοτσόκολος (46’ Παλαιολόγος), Κορομηλάς (46’ Ζέλιος), Πάσχος, Μουστάκης, Στόγιος, Σταματάκης.

Αιγινιακός-Αχαρναϊκός 3-1

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 3-1 του Αχαρναϊκού για την 33η αγωνιστική της Football League. Οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος, καθώς έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό. Ο Πατράλης σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς του Αχαρναϊκού και τον αμαρκάριστο Λιόλιο να πλασάρει για το 1-0. Στο 30' οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν, αλλά ο Τόλιος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κυριαζόπουλου, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ για τον Αχαρναϊκό. Ο Καραντασιάδης με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 1-1 στο 49'. Στο 75' ο Αιγινιακός πήρα ξανά κεφάλι στο σκορ, με τον Πατράλη να κάνει το 2-1. Οι γηπεδούχοι δε σταμάτησαν εκεί, πετυχαίνοντας το 3-1 στο 80', χάρη σε σουτ του Φασίδη από το ύψος του πέναλτι.

Ενδεκάδες:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (76’ Μουκίδης), Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Κυζιρίδης, Γκατσολάρι, Πατράλης, Ρανγκέλοφ, Κιριλλίδης (56’ Φασίδης), Παπαδόπουλος (46’ Ζγκούρι).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Γαρδικώτης, Σταμούλης (82’ Καρδάσης), Πλαβούκος, Λύρας (58’ Ντάγκρας), Χαραλαμπόπουλος, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου (82’ Καλαμιώτης), Παπατόλιος, Αναστασίου, Καραντασιάδης, Κυριαζόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα