«Μεγαλώνουν οι πιθανότητες της Παρτιζάν για Ίβιτς,πρόβλημα η οικογένειά του»

Gazzetta team
«Μεγαλώνουν οι πιθανότητες της Παρτιζάν για Ίβιτς,πρόβλημα η οικογένειά του»

bet365

Δημοσίευμα στη Σερβία θέλει τον Ίβιτς να πρωταγωνιστεί ξανά στο διοικητικό συμβούλιο της Παρτιζάν, τονίζοντας ότι πρόβλημα είναι η οικογένειά του που δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σάμροκ Ρόβερς – Σεντ Πάτρικς (21+).

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Δημοσίευμα από τη Σερβία θέλει τον νυν τεχνικό του «δικέφαλου του Βορρά» να είναι ο βασικός στόχος της Παρτιζάν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Μάλιστα, η «zurnal.rs» αναφέρει πως το εν λόγω θέμα τέθηκε επί τάπητος και στο χθεσινό (1/6) διοικητικό συμβούλιο των Σέρβων.

Πρόβλημα όμως παραμένει η οικογένεια του παίκτη που δεν θέλει να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των ασπρόμαυρων, ο Ίβιτσα Ίλιεφ αναφέρθηκε στο όνομα του πρώην συμπαίκτη του, που είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στον ΠΑΟΚ κερδίζοντας το Κύπελλο.

Υπήρξε επίσης η φήμη πως θα μπορούσε να είναι πρόβλημα και η πρόταση που είχε ο Ίβιτς τον χειμώνα από ομάδα της β΄ κατηγορίας της Κίνας, όμως αυτή δεν βρίσκεται πια στο τραπέζι του Βλάνταν. Έτσι, οι πιθανότητες της Παρτιζάν μεγαλώνουν».

 

Τελευταία Νέα