Αγωνιστική απόφαση το «διαζύγιο» με Λέτο!

Αγωνιστική απόφαση το «διαζύγιο» με Λέτο!

Νίκος Αθανασίου
Αγωνιστική απόφαση το «διαζύγιο» με Λέτο!

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί της Πέμπτης, μίλησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και για καθαρά αγωνιστικούς λόγους δεν έγινε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού.

Το κεφάλαιο Σεμπάστιαν Λέτο για τον Παναθηναϊκό άνοιξε τον Φεβρουάριο του 2016 για δεύτερη φορά και έκλεισε σήμερα το πρωί, 1 Ιουνίου του 2017. Ο Αργεντινός επιθετικός πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνάντηση με την Νίκο Λυμπερόπουλο. Μια συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη, αφορούσε το μέλλον του «Σέμπα» στην ομάδα και δεν κράτησε παραπάνω από δέκα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε την απόφαση του συλλόγου να μην συνεχιστεί η συνεργασία για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Μάλιστα, δεν έγινε καν συζήτηση για νέο συμβόλαιο! Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» ευχαρίστησε τον Λέτο για την προσφορά του και έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό στον παίκτη στην τελευταία τους κουβέντα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τόσο ο «Λύμπε» όσο και ο Έλληνας προπονητής από κοινού αποφάσισαν πως με βάση τα χαρακτηριστικά , τα γνωστά ιατρικά θέματα του Λέτο και τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους, δεν θα υπήρχε η... πολυτέλεια να συνεχίσει στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε συμβόλαιο 250.000 ετησίως και είχε μεταφέρει προς την διοίκηση πως οποιαδήποτε πρόταση θα έπρεπε να έχει τον απαιτούμενο σεβασμό προς το πρόσωπο του σε συνάρτηση πάντα με συμβόλαια άλλων ποδοσφαιριστών, μικρότερης αξίας και προσωπικότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα