Στην τελική ευθεία του Μάρτινς

Στην τελική ευθεία του Μάρτινς

Στην τελική ευθεία του Μάρτινς

bet365

Ο Ολυμπιακός έβαλε σε πολύ καλό δρόμο την περίπτωση Μάρτινς και τον ανακοινώνει μέχρι την προσεχή Δευτέρα. Ανακοινώσεις και για θέσεις - κλειδιά. Προχωράνε και τα μεταγραφικά.

Όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μάρτινς πιάνει Λιμάνι και ότι θα είναι ο επόμενος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας. Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε επιβεβαίωση για οριστικό deal με τον Μάρτινς αλλά δεν υπήρξε και καμία διάψευση. Αυτό που προκύπτει από πηγές κοντά στην ομάδα των Πειραιωτών είναι ότι ο εν λόγω τεχνικός είναι ο πλέον βασικός στόχος (σ.σ. για τον οποίο υπάρχουν από χθες κιόλας άκρως θετικές ενδείξεις), όπως επίσης διαρρέεται ότι είναι κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Εξάλλου o ίδιος είχε τονίσει στο Gazzetta.gr ότι ήθελε πολύ να εργαστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας, πιστοποιώντας ουσιαστικά τα περί μετακίνησής του στην χώρα μας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Από νωρίς νωρίτερα σας είχαμε επισημάνει πως ο Ολυμπιακός είχε το αβαντάζ και το πάνω χέρι για την περίπτωση του Πέδρο Μάρτινς. Το βράδυ ήρθαν και οι νέες πηγές για συμφωνία από την Ιβηρική. Δεν διευκρινιζόταν από τους Ίβηρες το εάν ο Ολυμπιακός θα έδινε την ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ ή όχι ή το εάν θα έδινε ένα μέρος του ποσού. Κατά πάγια τακτική του ο Ολυμπιακός δεν δίνει ρήτρες προπονητών, όπως έχουμε ήδη γράψει. Εφόσον όλα πάνε καλά θα υπάρξουν ανακοινώσεις έως την προσεχή Δευτέρα. Φαίνεται πως αυτό και θα γίνει. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν ο Μάρτινς πάντως θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Υπάρχει στην ατζέντα μία συνάντηση του προπονητή με την διοίκηση της Γκιμαράες (σ.σ. όπως σας ενημερώσαμε πριν) που ίσως γίνει αύριο Πέμπτη ή το αργότερο μέχρι Παρασκευή προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα ο Μάρτινς. Μάλιστα από τον Ολυμπιακό υπάρχει η ενημέρωση ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα θα ανακοινωθεί προπονητής με το επιτελείο του. Παράλληλα στον Ολυμπιακού προχωρούν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό με προτεραιότητα για στόπερ, εξτρέμ και φορ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

Μέχρι την Δευτέρα θα προκύψουν και ανακοινώσεις και για το επιτελείο της ομάδας. Ανακοινώσεις που θα έχουν να κάνουν με θέσεις - κλειδιά ακόμα και σε διοικητικό, οργανωτικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ανάμεσα στα άλλα θα διευκρινιστεί και η θέση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και το εάν ο Παύλου θα αναβαθμιστεί και άλλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα