Αποφασισμένος να πολεμήσει ο Αλαφούζος (pics)

Αποφασισμένος να πολεμήσει ο Αλαφούζος (pics)

Νίκος Ρόλλας
Αποφασισμένος να πολεμήσει ο Αλαφούζος (pics)

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε μέσω Twitter αποφασισμένος να πολεμήσει ως το τέλος για το καλό του Παναθηναϊκού.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ (21+).

Η είδηση με την αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού και την απώλεια του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στα... χαρτιά, όπως είναι λογικό έκανε τον γύρο του κόσμου. Έφτασε μάλιστα μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου ένας φίλος του «τριφυλλιού» εξέφρασε την ανησυχία του για το αν υπάρχει σχέδιο καταστροφής του συλλόγου.


Πρόκειται για τον Έλληνα καθηγητή της Ιστορίας στο Haverford College της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ, Αλέξανδρου Κιτροέφ, ο οποίος σε δύο μηνύματά του, έγραψε στο Twitter...

«Κανένα νέο για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για τα play offs και την επόμενη σεζόν, για τον οπαδό του που πέταξε κουτάκι μπύρας», ανέφερε στο πρώτο.

Λίγο αργότερα, ανέβασε ένα νέο: «Ως ιστορικός είμαι σκεπτικός απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτοί που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό».

Αμφότερα, ο Γιάννης Αλαφούζος τα έκανε retweet, σχολιάζοντας: «Αλλά θα αποτύχουν. Η ύβρις και οι Θεοί τους βλέπουν. Αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα