Όλοι τιμωρημένοι για το νέο πρωτάθλημα!

Όλοι τιμωρημένοι για το νέο πρωτάθλημα!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος επισημαίνει μέσα από το blog του στο gazzetta ότι όλες οι μεγάλες ομάδες θα ξεκινήσουν με βαριές τιμωρίες το νέο πρωτάθλημα!

Έχετε αντιληφθεί τι «παίζει» για το νέο πρωτάθλημα;

Κατ΄αρχάς, όλες οι μεγάλες ομάδες θα ξεκινήσουν τη σεζόν με τιμωρημένα τα γήπεδα τους!

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε σήμερα με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αλλά και με αφαίρεση δύο βαθμών για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη τιμωρηθεί κι αυτός με συνολικά δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

Και αύριο βγαίνουν οι καμπάνες και για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τον τελικό της ντροπής, για τον οποίο κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών και λογικά θα έχουν μίνιμουμ τιμωρία με αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και οι δύο ομάδες, κι ίσως πιο πολύ ο ΠΑΟΚ! Κι οι δύο είναι υπότροποι!

Άρα όλοι θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα παίζοντας τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια τους χωρίς κόσμο. Σε ένα πρωτάθλημα που ξεκινάει 20 Αυγούστου, συνεχίζεται στις 17 και μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων ξαναρχίζει στις 10 Σεπτεμβρίου. Και θα είναι με άδεια τα γήπεδα, το Καραϊσκάκη, τη Λεωφόρο, την Τούμπα και το ΟΑΚΑ.

Και ενδεχομένως να ξεκινήσουν τουλάχιστον κάποιες ομάδες και με μείον βαθμούς, όπως θα προσέξατε.

Υπάρχει δε σε εκκρεμότητα κι η υπόθεση για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς, για το οποίο όσους δικηγόρους του αθλητικού δικαίου ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορεί να υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε την απόφαση του δικαστή της Λίγκας.

Γενικά θα έχουμε ένα...ενδιαφέρον, δικαστικά, καλοκαίρι, αφού για όλες τις σχετικές αποφάσεις θα υπάρξουν κι εφέσεις, ενώ αύριο εκδικάζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο κι η υπόθεση της έγκρισης της κατακύρωσης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος!

Παρεμπιπτόντως, αυτό που εγώ θα ήθελα, από την πλευρά μου, είναι να μην υπάρξουν συμψηφισμοί κι εξισώσεις. Κι ό,τι πρέπει να φάει ο καθένας να το φάει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.