Αν στηριχθεί από την διοίκηση τη νέα περίοδο θα είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Αν στηριχθεί από την διοίκηση τη νέα περίοδο θα είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Αν στηριχθεί από την διοίκηση τη νέα περίοδο θα είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης δεν στέκεται τόσο στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου αλλά στο γεγονός της μεταμόρφωσης της ομάδας στα χέρια του Ουζουνίδη και εκφράζει την βεβαιότητα, ότι τη νέα περίοδο ο Παναθηναϊκός θα είναι όπως τον θέλουν οι οπαδοί του αν ο Γιάννης Αλαφούζος ικανοποιήσει τα θέλω του Λυμπερόπουλου και του Ουζουνίδη και εξασφαλίσει την σταθερότητα στις πληρωμές των παικτών και των ανθρώπων της ομάδας!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπράουνσβαϊγκ - Βόλφσμπουργκ (21+).

Aλλη μία νίκη στην Λεωφόρο, όπου πλέον ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη , όχι μόνο δεν χάνει βαθμούς, αλλά δεν δέχεται και γκολ. Αυτή την φορά έχασε ο Πανιώνιος με 1-0 με το γκολ του Λουντ, που μετά από καιρό έκανε ένα καλό παιχνίδι. Πέρα από το ότι αν τελικά η ομάδα αποφύγει την τελευταία θέση , άρα να μην μπει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις από τις 13 Ιουλίου, για μένα μεγαλύτερη σημασία είναι το τι βλέπαμε πριν λίγους μήνες στο γήπεδο και το τι βλέπουμε τώρα.

Πριν λίγους μήνες με τον Στραματσόνι στον πάγκο έβλεπες τον Παναθηναϊκό και σε έπιανε ….κατάθλιψη. Όχι το καλοκαίρι , από Σεπτέμβριο και μετά στα περισσότερα ματς. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς πλάνο, παίκτες αδιάφοροι, παίκτες χωρίς ρόλους στο γήπεδο.

Με τον Ουζουνίδη στον πάγκο βλέπουμε μία ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα, μία ομάδα, που ξέρει τι θέλει, με πλάνο, παίκτες που παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια, παίκτες, που καταθέτουν ψυχή σε κάθε ματς και παίζουν αν και τραυματίες! Και το αποτέλεσμα είναι αυτό, που βλέπουμε στο γήπεδο. Η ομάδα κερδίζει παρά τις απουσίες βασικών παικτών, παρά τις αντίξοες συνθήκες και έχασε ένα κρίσιμο ματς, αφού χρειάστηκε ο Κύζας να κάνει όργια και με το έτσι θέλω να περάσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Αν δεν υπήρχε αυτό το διαιτητικό όργιο η ομάδα μπορεί να είχε πάρει το κύπελλο. Πέρα από αυτό ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη σε πείθει , ότι έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο, για να γίνει ο Παναθηναϊκός, όπως τον θέλει ο κόσμος του.

Τώρα, λοιπόν, που βλέπουμε στο γήπεδο κάτι που μας πείθει κάτι, που μας αρέσει ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να το στηρίξει. Πέρυσι έδωσε τα ρέστα του και έκανε υπέρβαση , αλλά δεν του βγήκε και ξέρει ότι έκανε λάθος , που έδωσε τόσα πολλά στον Στραματσόνι και στο τέλος δεν έγινε τίποτα.

Τώρα θα είναι νέο λάθος αν ο Αλαφούζος δεν στηρίξει έμπρακτα αυτή την ομάδα και την προσπάθεια του Λυμπερόπουλου και του Ουζουνίδη κάνοντας υπέρβαση στο οικονομικό(όχι στα επίπεδα τα περσινά φυσικά) και κυρίως εξασφαλίζοντας την πληρωμή των παικτών και όσων είναι στην ομάδα στην ώρα τους. Αυτά τα δύο αν τα κάνει ο Αλαφούζος θα βγει κερδισμένος και αυτός και η ομάδα τη νέα περίοδο. Είναι κρίμα να μην το κάνει αυτό τώρα , που αγωνιστικά η ομάδα πείθει.

*Αν δεν υπήρχε η διακοπή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το ματς τελείωνε με νίκη του Παναθηναϊκού η ομάδα θα ήταν σήμερα πρώτη και φαβορί για να βγει στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ. Αυτό δείχνει και τη νοοτροπία του νικητή, που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός με τον Ουζουνίδη στον πάγκο.

* Αυτή την φορά δεν χρειάστηκαν κάμερες. Οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας πέταξαν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου σήμερα έναν οπαδό, που πέταξε στο γήπεδο ένα πλαστικό ποτήρι νερό, που έπεσε έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δείχνει, ότι πλέον οι ίδιοι οπαδοί της ομάδας προσπαθούν να την προστατεύσουν και είναι το καλύτερο νέο για τη συνέχεια.

*Η ομάδα έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στα play off , δίκαια έβαλε γκολ με τον καλύτερο παίκτη της τον Λουντ, είχε έναν εκπληκτικό Μολέδο(τα πάντα για να μείνει πρέπει να κάνουν στον Παναθηναϊκό), άλλη μία φορά καλό τον Χατζηγιοβάνη και τον νεαρό Πίσπα να μπαίνει αλλαγή και να δείξει ότι ….έρχεται με προπονητή τον Ουζουνίδη.

*Η ασυλία του Μάτος συνεχίζεται. Αγκωνιά στον Χριστοδουλόπουλο, ούτε κίτρινη δεν πήρε. Στη συνέχεια σε φάση σαν και αυτή του Ζέκα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αντί α δει κόκκινη κάρτα είδε κίτρινη. Και το κερασάκι ήρθε με την λήξη του αγώνα , όταν ο Λέοβατς την "επεσε" στον Θάνο, τον εσπρωξε , αλλά κόκκινη δεν είδε. Αυτό είναι το 50-50 που θέλει ο ΠΑΟΚ , όπως το 50-50 που έλεγε χρόνια ότι είχε ο Ολυμπιακός και τότε ο ΠΑΟΚ τον κατηγορούσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.