Τη μνήμη του Πιτυχούτη τίμησαν οι Ultras της Ραπίντ (pic)

Τη μνήμη του Πιτυχούτη τίμησαν οι Ultras της Ραπίντ (pic)

bet365

Ανεβάζοντας πανό που έγραφε «καλό ταξίδι κύριε Ζαχαρία», οι Ultras της Ραπίντ Βιέννης τίμησαν τη μνήμη του Ζαχαρία Πιτυχούτη.

Στις 13 Μαΐου η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχασε ένα από τα πιο αυθεντικά της άτομα. Έναν άνθρωπο που αγάπησε όσο λίγοι το τριφύλλι και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο. Ο λόγος για τον Ζαχαρία Πιτυχούτη, παίκτη της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα το 1964 και είναι η μοναδική που το έχει καταφέρει.

Τη μνήμη του Πιτυχούτη εκτός από την ΠΑΕ, αλλά και τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού, τίμησαν και οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης. Οι Αυστριακοί που είναι αδελφοποιημένοι με την Θύρα 13, στο εντός έδρας ματς με την Στουρμ Γκρατς σήκωσαν πανό που έγραφε «Καλό ταξίδι κύριε Ζαχαρία». Για την ιστορία η Ραπίντ επικράτησε με 1-0 της Στουρμ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η σχέση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων άρχισε από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Στουρμ και συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν στις 4 Φεβρουαρίου του 2001.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα