Oι 31 αγωνιστικές στον Μπέργκ, η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ και τα δύσκολα που έρχονται!

Oι 31 αγωνιστικές στον Μπέργκ, η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ και τα δύσκολα που έρχονται!

Oι 31 αγωνιστικές στον Μπέργκ, η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ και τα δύσκολα που έρχονται!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί ο Μπέργκ έπρεπε να φάει 31 αγωνιστικές, γράφει για τα... λαμόγια, που πρέπει να ρίξουν -22 και στον Παναθηναϊκό, για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβιτς που δίνουν συγχαρητήρια σε χούλιγκαν-μαχαιροβγάλτες, για τον Ουζουνίδη και τον Λυμπερόπουλο, που κρατάνε ψηλά την σημαία και για τις δύσκολες ημέρες που θα έρθουν αν δεν βρεθεί νέος επενδυτής διατεθειμένος να παλέψει με τα σκ...

Mετά και το σημερινό μέγα σκάνδαλο με αυτό, που έγινε με τον Μπέργκ είναι φανερό, ότι τα λαμόγια θέλουν να εξαφανίσουν τον Παναθηναϊκό και να διώξουν τον Μπέργκ από την Ελλάδα. Διότι ξέρουν, ότι αγωνιστικά είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν οι αγαπημένες ομάδες του νέου συστήματος, που έχει προκύψει χωρίς φυσικά να ξεχνάμε ότι και το παλιό εδώ είναι και ότι μπορεί κάνει και αυτό.

Αυτά τα τυπάκια της συμφοράς και του ….νεοπλουτισμού, που λένε διάφορα για όλους εμάς, που βλέπουμε ότι ο Σαββίδης θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη(θέλει έχω πει άλλο αν μπορεί), ας μας εξηγήσουν πως για το ίδιο παράπτωμα ο Κρέσπο και ο Μπέργκ τιμωρήθηκαν με διαφορετικές ποινές. Ο Κομήνης έγραψε το ίδιο ακριβώς και για τους δύο «Αντιαθλητική συμπεριφορά». Κανονικά αυτό είναι κίτρινη κάρτα και αντί για κίτρινη χρεώθηκε ως κόκκινη. Πως ο Μπέργκ έφαγε 3 +1(η μία διότι είναι αρχηγός) και πως ο άλλος έφαγε 1 αγωνιστική για ακριβώς το ίδιο παράπτωμα. Εκτός αυτού αυτό, που έγινε είναι καταστρατήγηση του κανονισμού, που λέει, ότι όταν ο διαιτητής τιμωρεί πειθαρχικά κάποιους παίκτες , ο αθλητικός δικαστής δεν μπορεί μέσω βίντεο να αλλάξει την ποινή.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αλλά είπαμε το σημερινό είναι το αποκορύφωμα επίδειξης δύναμης της σημερινής ΕΠΟ (σαν συνέχεια της παλιάς) της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, ότι «τώρα που είσαι κάτω θα σε γ……».

Το είπε και ο Λυμπερόπουλος και συμφωνώ απόλυτα , ότι θέλουν να διώξουν τον Μπέργκ από την Ελλάδα. Στο γήπεδο δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν , αφού τους έχει λυσσάξει στα γκολ.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα πρέπει ο Αθλητικός Δικαστής να του ρίξει άλλες 31 αγωνιστικές , που είναι τα γκολ που έχει βάλει φέτος.

Επίσης πιστεύω για τον Παναθηναϊκό, ότι πρέπει να φάει -22 και για τα επεισόδια του Βόλου.

Εκεί, που ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Εκεί, που ο Ιβιτς με τον Σαββίδη αποθέωσαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ........υπέροχη ατμόσφαιρα ειδικά πριν το ματς , όταν έπαιζαν ξύλο και έβγαζαν μαχαίρια με οπαδούς της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα και ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος και η διοίκηση του Παναθηναϊκού καταδίκασαν αυτόν τον αλήτη, που πέταξε την μπύρα. Και αυτόν θα τον πιάσουν. Περιμένω ακόμα από τον ΠΑΟΚ της …..καθα(χαχαχαχα εδώ γελάμε), να καταδικάσει και να πιάσει αυτόν, που πέταξε την κροτίδα στον Βιγιαφάνιες στο παιχνίδι κυπέλλου. Εκεί, που ο Αργεντίνος μέσος στην που…..την χώρα που ζούμε θεωρείται μακάκας επειδή αν και δεν άκουγε για κανένα δεκάλεπτο(από την κροτίδα που έσκασε δίπλα του) , συνέχισε και δεν πήγε στο νοσοκομείο, διότι και ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός ήθελαν το ματς να παιχτεί στο γήπεδο.

Οσο για τα καραγκιοζιλίκια που διαβάζω για τον Κομίνη ναι όντως τον έσφαξε τον ΠΑΟΚ. Στον τελικό αντί να αποβάλει τον Μάτος για την αγκωνιά τον άφησε να παίζει και συνέχισε με 11 ο ΠΑΟΚ. Στον πρόσφατο αγώνα, που διακόπηκε έκανε δώρο στον ΠΑΟΚ την αποβολή του Βλαχοδήμου (καμία κόκκινη δεν υπάρχει ο Ενρίκε γλιστράει και δεν είναι και σε θέση για γκολ με τον Μολέδο δίπλα του) και στη συνέχεια έδωσε και δεύτερο δώρο την μη αποβολή του Ενρίκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάτι που παραδέχθηκε και ο Ιβιτς κάνοντας τον αλλαγή δύο λεπτά μετά. Το κακό με εσάς ρε μάγκες είναι, ότι θέλετε να κάνετε , ότι και ο Ολυμπιακός με την ίδια επιχειρηματολογία, αλλά το κάνετε άγαρμπα και εκτίθεστε , διότι δεν ξέρετε. Ρωτήστε τον Ολυμπιακό και τον περίγυρό του πως γίνεται για να το μάθετε να το κάνετε καλύτερα.

Αυτά για όσα βλέπουμε . Από κει και πέρα, όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να φέρει πολύ δυσάρεστες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Ολοι όσοι αγαπούν την ομάδα, πρέπει να παρακαλάνε να βρεθεί κάποιος με λεφτά να πάρει την ομάδα, να αλλάξει σελίδα. Αν αυτό δεν γίνει ο Παναθηναϊκός θα ζήσει χειρότερες στιγμές από ότι έχει ζήσει μέχρι τώρα. Ο Αλαφούζος έχει αποφασίσει να μην βάλει άλλα λεφτά σε ένα πρωτάθλημα, όπου αν δεν «δέρνεις» δεν απειλείς , δεν λαδώνεις δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις κάτι. Τόσο καιρό έβαλε χρήματα, αλλά πήγαν στον βρόντο δεν φάνηκαν. Εκανε χίλια μύρια λάθη, μην τα επαναλάβουμε. Από κει και πέρα δεν θέλει να μπλέξει με τα ….σκατά . Οπότε η μόνη λύση για την ομάδα είναι να βρει νέο επενδυτή. Αν δεν βρει οι ημέρες που θα έρθουν θα είναι πολύ δύσκολες.

Και είναι κρίμα, διότι εδώ και λίγους μήνες στο αγωνιστικό τα πράγματα είχαν στρώσει. Στο γήπεδο τους αντιπάλους σου τους κέρδισες . Και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ τον διέσυρες και με 10 παίκτες, αν δεν βρισκόταν ο βλάκας με την μπύρα θα το έπαιρνες το παιχνίδι. Για να σε κερδίσει και να σε περάσει ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο έπρεπε αυτός ο καμικάζι ο Κύζας να θυμηθεί διαιτησίες του παρελθόντος (που κατηγορούσε τότε ο ΠΑΟΚ , αλλά τώρα αποθεώνει ).

Στα ίσα (όποτε γινόταν αυτό), αλλά ακόμα και με 70-30 σε βάρος της (όπως με Κομίνη) η ομάδα έδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Είναι κρίμα τώρα, που βρήκαμε την άκρη με το ποδοσφαιρικό να διαλυθούν όλα.

Σε κάθε περίπτωση ο Αλαφούζος ΠΡΕΠΕΙ άμεσα να βγει να μιλήσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού να ανακοινώσει τις αποφάσεις του και από εκεί και πέρα να δούμε αν υπάρχει κάποιος, που ενδιαφέρεται να αναλάβει . Κάποιος , που να έχει την κάψα να μπει στα σκ…., να τα βάλει με το σύστημα , να ρίξει πολλά λεφτά , για να κάνει τον Παναθηναϊκό, όπως τον θέλουν οι οπαδοί του.

*Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Το ματς με την ΑΕΚ είναι επικίνδυνο να ….ξεφύγει. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο , κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι παίκτες είναι απογοητευμένοι. Ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης δεν μπορούν να κάνουν πολλά στην παρούσα φάση. Αρα υπάρχει ο κίνδυνος τώρα στο τέλος να χαλάσει και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

*Τα παπαγαλάκια , που λένε για τον Κομήνη, ότι τους έσφαξε, φαντάζομαι ότι το ίδιο λένε και για τον Καλογερόπουλο στο ματς με την ΑΕΚ, που είχε προηγηθεί. Τότε, που ο Ιβιτς σαν χούλιγκαν, έτρεξε και έπιασε τον βοηθό Κούλα Χασάν από το μανίκι, επειδή δεν συμφωνούσε με την απόφαση του Καλογερόπουλου να μην βγάλει κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο. Αυτή η συμπεριφορά έπρεπε να τιμωρηθεί με αποβολή του Ιβιτς από τον πάγκο και να μην είναι ούτε στην Λεωφόρο. Αλλά ο Καλογερόπουλος, που ….έσφαξε τον ΠΑΟΚ έκανε το παγώνι και άφησε τον Ιβιτς στον πάγκο μέχρι το τέλος. Είπαμε ρε δεν το έχετε να κάνετε το άσπρο-μαύρο. Ρωτήστε στον Ολυμπιακό να σας πουν , αφού ακολουθείτε τις ίδιες πρακτικές, να το κάνετε καλύτερα από ότι μέχρι τώρα, διότι εκτίθεστε…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.