Παραμένουν στα χαρακώματα Απόλλων Καλαμαριάς και Δόξα Δράμας

Παραμένουν στα χαρακώματα Απόλλων Καλαμαριάς και Δόξα Δράμας

bet365

Στις 25 του μήνα θα εκδικασθεί στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση του αγώνα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την Καρδία, ενώ η Δόξα Δράμας με παρέμβαση της επιδιώκει την τιμωρία του Απόλλωνα για να εξασφαλίσει τη δική της άνοδο στη Football League.

Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται ένας πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Η Δόξα Δράμας κοινοποίησε την έκθεση της Αστυνομίας – για τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα του Απόλλωνα με την Καρδία – η οποία είναι επιβαρυντική για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πιο συγκεκριμένα για τον προπονητή του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη καθώς αναφέρει ότι εξύβρισε και βιαιοπράγησε κατά ποδοσφαιριστών της ομάδας της Καρδίας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης (21+).

Ο Απόλλων Καλαμαριάς άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά της αντικειμενικότητας αξιωματούχου της Αστυνομίας σημειώνοντας στη δική του ανακοίνωση ότι… «Με δήθεν όπλο, την μονομερή έκθεση ενός Δραμινού στην καταγωγή αξιωματούχου της Αστυνομίας, αιτείται την παρέμβασή του στην Ε.Π.Ο. στην διένεξη άλλων ομάδων, υποστηρίζοντας πάλι πως έχει ‘έννομο συμφέρον’».

Σήμερα(19/5), ο χορηγός της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 υποστήριξε ότι «έλεγα και το λέω ακόμη πως ο Απόλλων ήταν η καλύτερη ομάδα. Αν όμως τρώει ξύλο ο αντίπαλος, και παίζει χωρίς αντίσταση στον αγώνα, γιατί αυτό γράφει η έκθεση της αστυνομίας, μπορώ να το γυρίσω και να πω, ναι ήταν η καλύτερη ομάδα γιατί έπαιζε χωρίς αντίσταση. Αυτά δεν έχουν γίνει μόνο σε έναν αγώνα, το γνωρίζω, όμως, δεν μπορώ να έρθω να τα καταθέσω. Αποδεικνύεται πως έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί τρομοκρατούσε τους αντιπάλους. Γνωρίζω το λιγότερο πέντε παιχνίδια που έγιναν περίπου ότι έγινε σε αυτήν την περίπτωση. Ρωτήστε τους Προσκυνητές, τον Ορφέα Ξάνθης, την Καβάλα. Δεν είχαν την τόλμη να βγουν και να το αναφέρουν, ξέρετε τους λόγους… Ζητάω το έννομο συμφέρον της ομάδας μου».

Στην υπόθεση που εξεταστεί από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στις 25 Μαΐου, η Δόξα Δράμας θα επικαλεστεί την έκθεση της Αστυνομίας. Ο Απόλλων Καλαμαριάς θα επικαλεστεί το φύλλο αγώνα αλλά και τις εκθέσεις των παρατηρητών οι οποίες δεν κάνουν λόγο για βιαιοπραγίες, ενώ είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει ως δεδικασμένο και την απόφαση που λήφθηκε επί της υπόθεσης του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Κύπελλο. Συν τοις άλλοις, οι επιτελείς του Απόλλωνα σημειώνουν ότι τα όσα ισχυρίζεται η Αστυνομία στην έκθεσή της θα πρέπει να αποδεικνύονται και ιατροδικαστικά.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα