Το μυαλό δεν πρέπει να είναι στον... Κύζα, αλλά στη νίκη!

Το μυαλό δεν πρέπει να είναι στον... Κύζα, αλλά στη νίκη!

Το μυαλό δεν πρέπει να είναι στον... Κύζα, αλλά στη νίκη!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, τις απουσίες του Παναθηναϊκού, τον... Kύζα, τον Μπέργκ και την συνέχεια στα πλέι-οφ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (21+).

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ απόψε στην Λεωφόρο εκτός από το γόητρο και την ηθική ικανοποίηση , που θα δώσει στον κόσμο η νίκη του Παναθηναϊκού παίζεται σε μεγάλο ποσοστό και το κατά πόσο η ομάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει την συμμετοχή της στα προκριματικά του τσάμπιονς λίγκ.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ , μάλλον από τον... Κύζα με 4-0 στον ημιτελικό κυπέλλου φυσικά και δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Από την άλλη δεν θα είναι και σωστό στο μυαλό της ομάδας να είναι ο άδικος τρόπος, που αποκλείστηκε , ο Κύζας και οι δηλώσεις του Σαββίδη, που ακολούθησαν. Αυτό πέρασε , σήμερα είναι ένα άλλο παιχνίδι και αν η ομάδα μπει με την σκέψη σε εκείνο το ματς θα χάσει και το σημερινό. Επίσης όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού πάνε στο γήπεδο δεν πρέπει να ασχοληθούν, ούτε με τους παίκτες του αντιπάλου, ούτε με τον Ιβιτς, ούτε με οποιονδήποτε άλλο παράγοντα του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο, που... χρειάζεται ο Παναθηναϊκός τώρα είναι η οποιαδήποτε τιμωρία...

Οι απουσίες του Παναθηναϊκού σίγουρα θα παίξουν κάποιο ρόλο στην απόδοση της ομάδας και θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους υπόλοιπους και η καλύτερη δυνατή απόδοση από αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν.

Και στα δύο παιχνίδια, που έγιναν φέτος στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος και έφθασε σε δύο εύκολες νίκες. Για να κάνει το ίδιο απόψε, θα πρέπει να έχει την ίδια καλή αμυντική λειτουργία, που είχε και στα δύο αυτά παιχνίδια και σίγουρα ο Ζέκα σε αυτό το κομμάτι θα λείψει. Επίσης η ομάδα θα πρέπει να βρει τρόπο να κάνει ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτεί.

Ο Μπέργκ είναι σε καλή κατάσταση, είναι το μεγάλο επιθετικό όπλο του Παναθηναϊκού, έχει καλή παράδοση με τον ΠΑΟΚ, αλλά φέτος γκολ στον ΠΑΟΚ δεν έχει βάλει. Στον πρόσφατο ημιτελικό κυπέλλου , βέβαια, ο Μπέργκ «έφτιαξε» τα δύο γκολ , τα έκανε όλα , αλλά δεν σκόραρε. Ίσως σήμερα ήρθε η ώρα να βάλει γκολ κατά του ΠΑΟΚ, το πρώτο για τη φετινή περίοδο.

Με νίκη ο Παναθηναϊκός απόψε μένει στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης , αφήνει τον ΠΑΟΚ πίσω και στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ, που ακολουθούν θα παίξει επί της ουσίας την πρωτιά. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και αν η ΑΕΚ κερδίσει τον Πανιώνιο τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για τον Παναθηναϊκό.

Πάντως το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός έχει λιγότερες λύσεις από τον πάγκο σε σχέση με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπορεί να είναι καθοριστικό στη συνέχεια και να κρίνει τον τελικό νικητή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.