Μπακασέτας: «Μπορούσαμε να πετύχουμε μεγαλύτερο σκορ»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Μπορούσαμε να πετύχουμε μεγαλύτερο σκορ»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας εξέφρασε την άποψη ότι το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το 1-0 μάλλον αφήνει ικανοποιημένο τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος τόνισε ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα τέρματα.

«Είναι ένα σπουδαίο διπλό για εμάς. Το παιχνίδι αυτό ίσως να ήταν και το σημαντικότερο για την ΑΕΚ και καταφέραμε να κάνουμε μια καλή αρχή. Ο ΠΑΟΚ είχε αέρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά εμείς καθαρίσαμε σχετικά εύκολα το σημερινό παιχνίδι και μπορούσαμε να πετύχουμε μεγαλύτερο σκορ. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε και τα επόμενα παιχνίδια με την ίδια συγκέντρωση»,είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον τελικό Κυπέλλου:

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Τσέλσι – Γουότφορντ (21+).

«Ο ΠΑΟΚ δεν υπερτερούσε αγωνιστικά, όμως στα σημεία κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Αν η ΑΕΚ είχε τη σημερινή εμφάνιση και στον τελικό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα