Ηταν στραβό το κλήμα...

Ηταν στραβό το κλήμα...

Ηταν στραβό το κλήμα...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το 1-1 της Νέας Σμύρνης, τις πολλές στραβές, που έτυχαν στον Παναθηναϊκό σε ένα ματς, την γύμνια για τη συνέχεια και το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η νέα σεζόν και οχι το τέλος της φετινής, που είναι έτσι και αλλιώς αποτυχημένη, ενώ κάνει και μία αναφορά στην ατιμώρητη χυδαία συμπεριφορά του Ρισβάνη, που κάνει τα πάντα για να γίνει αρεστός στη νέα του ομάδα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στη Νέα Σμύρνη ήταν στραβό το κλήμα από πριν το έφαγε και ο γάιδαρος στην διάρκεια του αγώνα με όλα αυτά, που έγιναν. Ο Παναθηναϊκός για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να κερδίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο , έμεινε στο 1-1 και ζωντανός στην προσπάθεια για να βγει πρώτος στα play off, αλλά με τόσα προβλήματα, που προέκυψαν όλα μαζί και με την γύμνια, που έχει το ρόστερ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια. Τα παιχνίδια είναι κάθε τρεις ημέρες και απουσίες βασικών παικτών δεν μπορούν να καλυφθούν.

Πριν το ματς έπαθε λοίμωξη αναπνευστικού ο Κουλιμπαλί και αντί να βρίσκεται στην ενδεκάδα, για να παίξει βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αρχίζει το παιχνίδι , ο Παναθηναϊκός μπαίνει δυνατά κάνει δύο καλές ευκαιρίες και εκεί που φαίνεται ότι το γκολ έρχεται αποβάλλεται ο Ζέκα(λάθος ενέργεια έπρεπε χωρίς φάουλ να προσπαθήσει να τον φθάσει και αν δεν τον έφθανε στη χειρότερη θα γινόταν το 1-0, αλλά θα ήσουνα 11 με 11). Από το 12 με δέκα παίκτες και με το ματς στο 0-0 δεν είναι εύκολο. Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ελέγχει το ματς και έρχεται και άλλος τραυματισμός. Βαρύ διάστρεμμα ο Βιγιαφάνιες χάνει όλα τα play off, βγαίνει στο 31.

Ούτε τότε επηρεάζεται η ομάδα και ανοίγει το σκορ με το γκολ του Μπέργκ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως και το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός είχε μείνει με 10 παίκτες, συν το ότι οι Βιγιαφάνιες και Ζέκα δεν ήταν στο γήπεδο επηρέασαν την ομάδα. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε , έφθασε σε μία, δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ της ανατροπής και ήρθαν και άλλες αναποδιές.

Εξω ο Μέστο με διάσειση στο 73 ,αιμάτωμα από ταπιά του αντιπάλου ο Κουτρουμπής στο 88, που δεν έφυγε από το παιχνίδι παρότι ματωμένος για να μην αφήσει την ομάδα με 9. Στο τέλος ο Λέτο παραλίγο να δώσει μία νίκη, που θα έπαιρνε διαστάσεις, με βάση τα όσα συνέβησαν στην διάρκεια του αγώνα.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στους τραυματισμούς βασικών παικτών, αλλά και στην συμπεριφορά του Στυλιαρά απέναντι στις δύο ομάδες στον πειθαρχικό έλεγχο. Το πολύ δυσάρεστο είναι, ότι τον Παναθηναϊκό δεν το σέβεται κανείς. Και αυτό είναι πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Κάθε διαιτητής βάζει σφραγίδα. Ο Ζέκα σωστά αποβάλλεται στο 12 , αλλά ο Ρισβάνης, που έχει λυσσάξει στην κλωτσιά και στις αγκωνιές τον Μπέργκ έμεινε μέχρι τέλος στο παιχνίδι. Ειδικά η κόκκινη στο 83 είναι ο ορισμός της κόκκινης, αφού ο νέος στόπερ του Ολυμπιακού στον αέρα έριξε αγκωνιά στον Σουηδό φορ, αλλά ο Στυλιαράς δεν τον τιμώρησε ποτέ. Ο Ρισβάνης που έβριζε χυδαία από το πρώτο λεπτό έναν αθλητή , όπως τον Μπέργκ, που ούτε στην φαντασία του δεν μπορεί να τον φθάσει, απλά δείχνει πόσο μικρός σαν χαρακτήρας είναι και ότι τον νοιάζει να πουλήσει οπαδιλίκι στη νέα του ομάδα . Και φυσικά με τα μυαλά, που έχει δανεικός από ομάδα σε ομάδα θα πηγαίνει, μπάλα δεν πρόκειται να παίξει ποτέ.Εκανε τα πάντα για να εκνευρίσει τον Μπέργκ μέχρι και θέατρο έκανε και έπιασε το κεφάλι του και έπεσε κάτω σε μία επαφή σώμα με σώμα με τον Μπέργκ

Για το πέναλτι που ζητάει ο Πανιώνιος όσες φορές και να το δεις δεν ξέρεις αν ο Μολέδο έρχεται σε επαφή με τον Σιώπη, που φαίνεται, ότι πέφτει για να οδηγήσει τον διαιτητή να δώσει το πέναλτι.

Πιο ξεκάθαρη είναι η φάση του 92, όταν ο Γιαννιώτης κλωτσάει και ρίχνει κάτω τον Μπέργκ, Κόκκινη κάρτα και πέναλτι, αλλά ο Στυλιαράς πάλι τίποτα.

Είπαμε τον Παναθηναϊκό τον αντιμετωπίζουν, πλέον όλοι οι διαιτητές σαν μικρομεσαία ομάδα και αυτό είναι πρόβλημα του Παναθηναικού , που δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Εχει φάει ξύλο σε όλο το παιχνίδι ο Μπέργκ και βγάζει ο Στυλιαράς κίτρινη στον Μολέδο στο 85 σε μία φάση, που δεν ήταν καν φάουλ.

Για αυτό λέω, ότι έχουν μαζευτεί όλα μαζί και ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει , έχει ξενερώσει . Πιο μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό είναι να γίνουν οι κινήσεις, που πρέπει να έρθουν παίκτες ποιοτικοί, να πληρώνονται οι παίκτες και οι υπάλληλοι στην ώρα τους, παρά το αν η ομάδα βγει πρώτη στα play off. Kαι το χειρότερο από όλα είναι, ότι αυτή την στιγμή δεν φαίνεται , ότι μπορεί να γίνουν όλα αυτά, που είπα πριν . Και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό για το αύριο του συλλόγου.

*Ο Ζαχαρίας Πυτιχούτης ήταν πρωταθλητής , παικταράς, αληθινός και το κυριότερο; Ταπεινός. Μεγάλος παίκτης στο γήπεδο τεράστιος άνθρωπος στην συμπεριφορά. Για αυτό και ήταν και θα είναι για πάντα στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού.

*Το 0-1 της ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα δίνει άλλο ενδιαφέρον στα play off. Όλα είναι ανοιχτά. Είδα το ματς και τον Ιβιτς να τρέχει να πιάνει από το φανελάκι τον βοηθό και να τον παρατηρεί σε έντονο ύφος για μία απόφαση. Το γεγονός, ότι δεν αποβλήθηκε , όπως θα γινόταν με οποιονδήποτε άλλο προπονητή να υποθέσω, ότι είναι στο 50-50 που λένε τα παπαγαλάκια του ότι θέλει ο Σαββίδης ;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.