Βλάχος: «Δεν εκμεταλλευθήκαμε την κόκκινη του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Βλάχος: «Δεν εκμεταλλευθήκαμε την κόκκινη του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Βαλεντίνος Βλάχος τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Πανιώνιος δεν αξιοποίησε όσο θα έπρεπε την κόκκινη του Παναθηναϊκού στον μεταξύ τους αγώνα.
Ο Βλάχος είπε στη NOVA: «Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, έμεινε και ο Παναθηναϊκός με δέκα παίκτες, όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Υπήρχε μία νευρικότητα από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την κόκκινη του Παναθηναϊκού που ήρθε νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε όμως δεν πήραμε τη νίκη.
Ο προπονητής μας είπε να μπούμε πιο δυνατά στις φάσεις και να το πιστέψουμε. Μας είπε ότι ο Παναθηναϊκός είναι με λιγότερους παίκτες και να βάλουμε κάτω την μπάλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα