Κρίσταλ Πάλας - Χαλ 4-0

Κρίσταλ Πάλας - Χαλ 4-0

bet365

Η Χαλ υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, έπειτα και από την ήττα με σκορ 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Δεν κατάφερε να κρατήσει τις «τίγρεις» στην πρώτη κατηγορία ο Μάρκο Σίλβα.

Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού ανέλαβε την πιο δύσκολη αποστολή της προπονητικής του καριέρας και μια από τις πιο δύσκολες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όταν ανέλαβε τη Χαλ, με αποκλειστικό στόχο την επιβίωση στο κορυφαίο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά για τις «τίγρεις» στο «Selhurst Park» αν δεν είχε έρθει η... κατραπακιά από την υποβιβασμένη Σάντερλαντ πριν από μια εβδομάδα, ωστόσο, το σύνολο του Σίλβα έδειξε να μην μπορεί να προβάλλει αντίσταση στο σθένος με το οποίο η Πάλας ήθελε να σιγουρέψει τη δική της παραμονή.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρόμα – Γιουβέντους (21+).

Ο Ζαχά από τεράστια γκάφα του Ρανόκια μόλις στο 2ο λεπτό πλάσαρε τον Γιακούποβιτς για το 1-0, ενώ, η ομάδα του... εξπέρ στο θέμα της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ, Σαμ Άλαρνταϊς, βρήκε και δεύτερη φορά το δρόμο για τα δίχτυα στο 34' με το πολύ δυνατό πάτημα, το άλμα και την κεφαλιά του Μπεντεκέ για το 2-0 του ημιχρόνου.

Το ύφος του Μάρκο Σίλβα ήταν τέτοιο που αν τον κοίταζαν οι ποδοσφαιριστές του, δεν θα μπορούσαν να πάρουν κουράγιο για να κυνηγήσουν το... άπιαστο. Στο 60' ένα σουτ του Μπόουεν από πολύ καλή θέση έφυγε πλάγια στην καλύτερη, ίσως, στιγμή των φιλοξενούμενων σε αυτό το ματς και όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο άρχισαν άπαντες στις «τίγρεις» ν' αντιλαμβάνονται πως όλα είχαν κριθεί για τη φετινή τους πορεία και την επιβεβαίωση του χειρότερου σεναρίου...

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από την εκτέλεση πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς στο 84', έπειτα από την ανατροπή του Ντόουσον στον Σλουπ και από το αριστερό πλασέ του Φαν Άνολτ από ασίστ του ΜακΆρθουρ στη συμπλήρωση των 90 λεπτών αγώνα, με τη Χαλ να έχει πλέον παραδοθεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Κέλι, Τόμκινς (86' Ντελάνεϊ), Σλουπ, Πάντσεον, Μιλιβόγεβιτς, Ζαχά, Καμπάιγ (62' ΜακΆρθουρ), Τάουνσεντ (75' Φαν Άνολτ), Μπεντεκέ

Χαλ: Γιακούποβιτς, Μαγκουάιρ (50' Ντέιβις), Ντόουσον, Ρανόκια (45' Μπόουεν), Ρόμπερτσον (45' Μαλόνεϊ), Ελμοχαμαντί, Εντιαγέ, Κλούκας, Γκροσίτσκι, Γκέμπελ, Νιασέ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα