Και πολιτικά «φελλοί» και επικίνδυνοι...

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος θα έβαζε τίτλο «Ο ηλίθιος και πανηλίθιος» αλλά δυσκολεύεται να μοιράσει τους ρόλους ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη...

Το κείμενο που ακολουθεί είναι ακατάλληλο. Παρακαλώ όπως απομακρύνεται τους ανήλικους και τους στημένους. Ο συντάκτης του κειμένου έχει ανεβάσει θερμοκρασία...

Στην αρχή το έριξαν στην πλάκα με την Παρί και την Μπαρτσελόνα, τώρα το γύρισαν στο... σοβαρό με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Λογικά αύριο μεθαύριο Τσίπρας και Μητσοτάκης θα ξεκατινιαστούν δημόσια για τον Σπαλιάρα και τον Ντάνο του Survivor. Δεν υπάρχει σωτηρία, καμία όμως...

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αλλά κατά βάση το μικρό πρόβλημα είναι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και η πολιτική τους φιλοσοφία και νοοτροπία. Αυτοί οι πολιτικοί “φελλοί”, οι οποίοι επιπλέουν εξαιτίας μας, νομίζουν ότι στο περιθώριο ενός ακόμη μνημονίου θα κάνουν εθνικό ζήτημα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και μάλιστα όχι γιατί εκεί έγιναν θλιβερά επεισόδια και από σύμπτωση δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι, αλλά γιατί εκεί δεν σηκώθηκε η σημαία του επόπτη.

Βεβαίως δεν περιμέναμε την κόντρα τους για το γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ για να μάθουμε τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη.

Δεν διαπιστώσαμε σήμερα ότι ο νυν Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι η ντροπή της χώρας και της αριστεράς. Ο άνθρωπος που στέρησε από τον πολίτη αυτής της χώρας και το τελευταίο πράγμα που του είχε μείνει, την ελπίδα. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απογοητευμένοι από το μπαλάκι δεκαετιών ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ήλπιζαν ότι με αυτόν κάτι θα μπορούσε να αλλάξει και αυτός ο πολιτικός απατεώνας ολκής τους στέρησε ακόμη και το δικαίωμα στην ελπίδα! Οχι μόνο με τις αποφάσεις του, όχι μόνο με το πως Κυβερνά, όχι μόνο με το ποιους Κυβερνά (Πολάκης και σία), αλλά και με την συμπεριφορά του, την κουλτούρα του, την νοοτροπία του, η οποία είναι βουτηγμένη στην διαπλοκή και τη διαφθορά.

Και τώρα αυτή την ελπίδα πρέπει να την αναζητήσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πόσο μαλάκες να γίνουμε; Πόσο σανό να φάμε; Ακόμη και γαϊδούρια να ήμασταν θα είχαμε χορτάσει. Ενας ακόμη γιος του μπαμπά του, ένας εγγονός του παππού του. Τι στο διάολο και με κληρονομικότητα να δίναμε το χρίσμα, λιγότερους Μητσοτάκηδες θα είχαμε φάει στη μάπα. Να αναζητήσουμε την σωτηρία στον Υπουργό Άδωνη, στην Ντόρα, στην επιστροφή στην γραφικότητα, στην μίζα, στην προηγούμενη από την σημερινή διαπλοκή. Το μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα μοιάζει με πανεύκολη επιλογή μπροστά στο Τσίπρας ή Μητσοτάκης...

Και μην μπείτε στον πειρασμό να αναζητήσετε αν πίσω από το κείμενο αυτό κρύβεται κάποιος φίλος του ΚΚΕ (εγώ ξέρω ότι ζω στο 2017...) ούτε πολύ περισσότερο κάποιος σιχαμένος ναζιστής που θα ψήφιζε έστω και νεκρός Χρυσή Αυγή. Για να συνεννοηθούμε λοιπόν, όπως προανέφερα και παραπάνω το μικρό πρόβλημα είναι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Το μεγάλο είμαστε εμείς.

Στα σοβαρά τώρα θα μπούμε στην μανιέρα τους και θα υποστηρίζουμε τον έναν ή τον άλλο ανάλογα με το αν είμαστε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός; Στα σοβαρά τώρα θα εμφανίζονταν στην Τούμπα ο Τσίπρας ή στο Καραϊσκάκη ο Μητσοτάκης και θα τους αποθεώναμε αν υποστηρίζαμε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό αντίστοιχα. Στα σοβαρά τώρα, τόσο νόστιμα είναι τα γιαούρτια που θα τα κρατούσαμε για να τα φάμε...

Και μην τολμήσει κάποιος να με πει απολιτίκ και ότι με αυτές τις ιδέες που έχω δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Εφαγα τα νιάτα μου για να φωνάζω στους πραγματικούς απολιτίκ, “ρε σοβαρευτείτε και τι είναι αυτά που λέτε ότι δεν ασχολείστε με την πολιτική”, αλλά είχα να συζητήσω πολιτικά ζητήματα, δεν είχα να συζητήσω ως κυρίαρχο πολιτικό θέμα της χώρας ένα γκολ οφσάιντ.

Αλλά εκνευρίζομαι γιατί διαπιστώνω ότι αρκετοί τσιμπάνε. Γεμίζει η οθόνη του υπολογιστή μου από κείμενα και ποσταρίσματα ακόμη και κανονικών δημοσιογράφων που ασκούν κριτική μόνο στον έναν από τους δύο. Ακόμη χειρότερα γέμισε ο υπολογιστής μου με σχόλια χρηστών του τύπου “Τσίπρα στον Πειραιά ούτε 5% δεν θα πάρεις” και “Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη δεν θα βρεις ούτε την ψήφο σου...”.

Ρε να μην την βρει κανένας από τους δύο πουθενά στη χώρα, όχι μόνο στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη (θα μου πείτε “και ποιος να την βρει;”, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), αλλά όχι για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ... Για το Θεό ρε παιδιά, όσοι πιστεύετε σε αυτόν, όχι για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ να ψηφίσουμε στην Ελλάδα του 2017!

Και μην πεταχτούν οι πονηροί και πουν “μα η φασαρία δεν γίνεται για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, γίνεται για το Σαββίδης – Μαρινάκης και το ποιόν στηρίζει ο καθένας”, διότι προφανώς το ξέρω, δεν είμαι από το χωριό του μαλάκα. Αλλά αυτό είναι επίσης κάτι που ουδόλως πρέπει να μας αφορά για το τι ψηφίζουμε. Ελπίζω να μην πιστεύει κανείς ότι είναι προτιμότερο να επιλέγει ποιος θα τον κυβερνήσει με βάση όχι την ομάδα που υποστηρίζει, αλλά τον ιδιοκτήτη της ομάδας που υποστηρίζει.

Και το πρόβλημα μου δεν είναι μόνο η διαπλοκή, το πρόβλημά μου δεν είναι μόνο η ηλιθιότητα, το πρόβλημα μου δεν είναι ασφαλώς ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης που ως επιχειρηματίες εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, το πρόβλημά μου είναι ότι με αυτούς τους πολιτικούς αρχηγούς, αν το περασμένο Σάββατο στο Βόλο έπαιζαν ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα είχαμε 10 νεκρούς.

Δεν θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο, ούτε θα κάνουμε σλόγκαν ζωής το “από το Βορρά μέχρι το Νότο...” γιατί ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης εκτός από πολιτικοί φελλοί είναι και επικίνδυνοι. Αυτό να το θυμάται ο καθένας που κάθε φορά θα αβαντάρει με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και με απλό ποστάρισμα, αυτή την... βολική κόντρα για αμφότερους τους πολιτικούς άνδρες της χώρας.

Και κάτι τελευταίο για το σινάφι μου και τις ανακοινώσεις μας... Ρε σεις αυτό που μας πείραξε είναι η “Δίκη της Δευτέρας” και η “Αθλητική Κυριακή” που τις... μείωσε το γραφείο του Πρωθυπουργού; Αυτή είναι η ουσία του πράγματος; Οτι αυτοί οι δύο φανατίζουν και ξεσηκώνουν τον κόσμο, τον οποίο προσπαθούν να στοιβάξουν πίσω από ένα κόκκινο ή ασπρόμαυρο κασκόλ, με σοβαρότατο κίνδυνο να σκοτωθούν στο όνομα αυτής της κόντρας, δεν μας ενοχλεί;

Οι δημοσιογράφοι σε αυτοί την χώρα ενοχληθήκαμε από το μειωτικό σχόλιο για τις εκπομπές μας; Αντε να ενοχληθούμε και για αυτό, αλλά μόνο για αυτό; Να μας... πηδάνε και εμείς να φωνάζουμε γιατί δεν έβαλαν προφυλακτικό; Ελεος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.