Oλα όσα δεν μάθαμε για τον τελικό!

Oλα όσα δεν μάθαμε για τον τελικό!

bet365

Ο Μιχάλης Λεάνης αναφέρει τα δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα για τον τελικό του Κυπέλλου και τις ευθύνες σε ΕΠΟ και Πολιτεία!

Ή σωστότερα όσα φρόντισαν να μην μάθουμε για τον τελικό! Και αναφέρομαι σε γεγονότα , μαρτυρίες, πράξεις ή παραλείψεις , σημαντικές αποκαλύψεις και δηλώσεις τις οποίες μέρες μετά, αγνοεί, το μεγαλύτερο μέρος της φίλαθλης κοινής γνώμης!

Πόσοι γνωρίζουν δηλαδή ότι η χορήγηση άδειας για την διεξαγωγή αγώνων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εκτός του ότι επετεύχθη τελευταία στιγμή , φέρει την υπογραφή όχι του προϊσταμένου, αλλά μιας γυναικολόγου ( ναι σωστά διαβάσατε…) αναπληρώτρια προϊσταμένη της γενικής διεύθυνσης υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας!!!

Ο προϊστάμενος την …έκανε κανονικά με μικρά ή μεγάλα πηδηματάκια – και άφησε την …γυναικολόγο να βγάλει το φίδι από την τρύπα! Ακόμα και σήμερα τον προϊστάμενο δεν τον γνωρίζουμε –θα πρέπει λογικά να είναι υπαρκτό πρόσωπο- αγνοούμε επίσης αν τον κάλεσαν οι αρμόδιες αρχές να δώσει εξηγήσεις! Ο κ. Βασιλειάδης γνώριζε ότι ο προϊστάμενος δεν έχει υπογράψει την σχετική άδεια, αλλά η αναπληρώτρια;

Δυο τινά μπορεί να έχουν συμβεί! Ή ο υπουργός γνώριζε για την υπογραφή της αναπληρώτριας και την…απόδραση του προϊστάμενου και δεν το αξιολόγησε σωστά , οπότε κρίνεται ακατάλληλος. Ή δεν το γνώριζε , δεν ζήτησε να δει ή να ενημερωθεί για τα έγγραφα και την διαδικασία έκδοσης αδείας , δεν ζήτησε να μιλήσει με τους αρμόδιους , οπότε εκτός από ακατάλληλος κρίνεται και επικίνδυνος!

Ξέρω θα μου πείτε ότι ενδεχομένως να γνώριζε τα καθέκαστα και τις λοβιτούρες αλλά να δέχθηκε πιέσεις εκ των άνωθεν να συναινέσει! Με υποψίες και υποθέσεις , δουλειές σοβαρές δεν γίνονται! Να ενημερώσει την φίλαθλη κοινή γνώμη , τι γνώριζε και τι όχι! Το φίλαθλο κοινό πάντως ακόμα και σήμερα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο υπουργός έλεγχε την κατάσταση!

Πάμε παρακάτω: Την Παρασκευή ο υπουργός συζήτησε με τον Πρωθυπουργό ώστε να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν ή όχι σε αναβολή του τελικού. Δεν μάθαμε ποτέ αν υπήρχαν από μεριάς κύριου Βασιλειάδη ενστάσεις , φόβοι , επιφυλάξεις , σοβαρές αντιρρήσεις για την διεξαγωγή του τελικού! Αν είχε στα χέρια του μια έκθεση σύμφωνα με την οποία οι εμπλεκόμενοι φορείς να εγγυούνται την ομαλή διεξαγωγή του!

Φαντάζομαι ότι η συζήτηση έγινε για να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός! Αν όχι τι; Ο πρωθυπουργός θα ενημέρωνε τον Βασιλειάδη; Δεν γίνεται!!! Τι γνώριζε λοιπόν ο υπουργός ούτε που ξέρουμε , τι μετέφερε στον πρωθυπουργό παραμένει μυστήριο!

Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από τα ρεπορτάζ είναι ότι μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός δεν είχε βάσιμες και τεκμηριωμένες πληροφορίες για εκδήλωση επεισοδίων και έτσι αποφάσισε να μην αναβάλει τον τελικό. Θα μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα ποιες ήταν οι τεκμηριωμένες πληροφορίες;

Προσωπικά είχα στην κατοχή μου Παρασκευή πρωί στις 11 εισιτήριο με άλλο όνομα από αυτό του κατόχου και με ΑΜΚΑ τρέχα γύρευε… Αυτά εισιτήρια δεν έφτασαν ποτέ ούτε σαν τεκμηριωμένη πληροφορία στον υπουργό;

Με εισιτήρια αχαχούχα τι περίμενε δηλαδή , ότι δεν θα γίνονταν βανδαλισμοί; Όταν μάλιστα όλη η Ελλάδα γνώριζε ότι τα εισιτήρια στην πλειοψηφία τους έχουν πάει σε επιφανείς …ακαδημαϊκούς των γηπέδων!

Χωρίς ταυτοποίηση και εξακρίβωση στοιχείων τι περίμενε λοιπόν ότι τι θα συμβεί; Πρέπει να μην έχει περάσει ούτε έξω από γήπεδο αν τον ενημέρωσαν ότι οι στρατοί θα μπουν στο γήπεδο με τσιρότα και αυτός συμφώνησε! Αντέδρασε στην πρωτοφανή πατέντα της προσωρινής διοικούσας;

Ήρθε ο υπουργός σε επικοινωνία με τους παράγοντες των ομάδων ώστε να πληροφορηθεί σε ποιους διέθεσαν τα εισιτήρια; Πληροφορήθηκε η ΟΥΕΦΑ, η ΦΙΦΑ, η φιλοζωική Μαγαδασκάρης , ο Κουτσοκούμνης , ποιος τους διόρισε , για τα καθέκαστα;

Μάθαμε ή σκοπεύει κάποιος να μας πληροφορήσει αν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ή Προστασίας του Πολίτη , ζήτησε από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα ευθύνες για πλημμελή άσκηση καθηκόντων , για έλλειψη οργανωμένου σχεδίου αντιμετώπισης;

Ο υπουργός δεν θέλει να συγκρουστεί με την προσωρινή διοικούσα γιατί θέλει μαζί της να βάλει τις βάσεις για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου! Δηλαδή μια διοικούσα που τον «έστησε» στον τελικό θα τον βοηθήσει να φτιάξει νέο καταστατικό για την ομοσπονδία χωρίς να τον τρικλοποδιάσει; Λέτε να το πιστεύει ακόμα ; Να μας το πει!!!

Έμαθε ο κόσμος αλλά και ο κ. Βασιλειάδης για την έκθεση του κ. Νίκου Παναγιώτου υπεύθυνου ασφαλείας της ΕΠΟ; Γιατί δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας αυτή η έκθεση; Γιατί η ΕΠΟ δεν έλαβε υπ’όψιν της την έκθεση του αρμόδιου για θέματα ασφαλείας; Γιατί θέλουν να τον αλλάξουν εδώ και καιρό;

Τι υπονοεί ο κ.Παναγιώτου όταν δηλώνει πως «οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν άλλες βλέψεις και γι’ αυτό δεν με άκουσαν». Αν δεν απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα γιατί να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρό μας ; Επειδή θα αλλάξει το καταστατικό;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μιχάλης Λεάνης
Μιχάλης Λεάνης

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές και μετά από άνοιγμα μυστικών αρχείων η γέννηση του τοποθετείται το σωτήριο έτος 1862 το πολύ!

Από μικρός ήθελε πολύ να κάνει ότι κάνουν όλα τα παιδιά!!!

Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην παρανομία πριν ο Γουτεμβέργιος ανακαλύψει την τυπογραφία και ο Μητσοτάκης την διαπλοκή!

Έκτοτε η εξέλιξη του, γενικά στον χώρο, υπήρξε ραγδαία και άκρως εντυπωσιακή!

Άριστος σκοπευτής , χωρίς να κλείνει το ένα μάτι, άσος του βολάν στους δυο τροχούς, δεινός σκακιστής, ικανότατος ισορροπιστής σε ζαρωμένο σχοινί και φοβερός ματάκιας της καθημερινής έγκυρης ειδησιογραφίας!

Παντοτινός λάτρης του ωραίου φύλου, εισαγωγέας και προμηθευτής ειδών αλιείας στην Πίνδο και στα Άγραφα, επιφανής αυτοδύτης ενυδρείου, παρασημοφορημένος αμπελουργός, πολέμιος των Ισμαηλιτών του Μπεγκ Ουμ , πρώτος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Πόγραδετς, πρύτανης στην Κρατική Σχολή των Φυσιολατρών του Βούπερταλ, πρωτοσύγκελος της σκήτης του Προφήτη Δανιήλ, αρχισυναγωγός του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, παντοτινός νοσηρός θαυμαστής της φυγόκεντρης περιπέτειας σ’αυτούς τους μίζερους καιρούς τους γεμάτους από μέτριους συντηρητές φαντασίας και ονείρων, μα πάντα ευχάριστος στα πάρτι!!!